Söz dizisinin yeni sezonu ne zaman? Söz'ün yayın tarihi belli oldu mu?

Güncelleme Tarihi:

Söz dizisinin yeni sezonu ne zaman Sözün yayın tarihi belli oldu mu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 07, 2018 23:07

Başrollerinde Tolga Sarıtaş, Mehmet Özgür ve Aybüke Pusat gibi isimlerin yer aldığı Söz dizisinin yeni sezon yayın tarihi merak konusu oldu. Geçtiğimiz günlerde dizinin yeni sezon fragmanının yayınlanmasıyla beklenti içine giren diziseverler, yeni sezon yayın tarihini sorguluyor. Peki, Söz dizisinin yeni sezonu ne zaman?

Haberin Devamı

Yönetmen koltuğunda Yağız Alp Akaydın'ın oturduğu Söz dizisi yeni sezonda da ekranlarda olacak. Terör örgütleriyle verilen mücadeleyi anlatan dizinin yeni sezonuna kısa bir süre kala yayın tarihi merak edilmeye başlandı. Öte yandan yeni sezona dair ipucu veren fragman da izleyicilerle paylaşıldı. İşte, Söz dizisine dair merak edilen detaylar...

Söz'ün yeni sezonda ne zaman ekranlarda olacağı merak ediliyor. Söz dizisinin yapılan tanıtımına göre Eylül ayında ekranlara gelecek. Dizinin yayınlanacağı tam tarih kesin olarak belli olduğunda haberimizden okuyabilirsiniz.

SEZON FİNALİNDE NELER YAŞANMIŞTI?

Yavuz, hiç beklemediği bir anda Derman’ın karşısına çıkar

Yavuz, yaralanan Bahar’ı hastaneye yetiştirmek için var gücüyle uğraşırken tim Derman’ın peşine düşmüştür.

Haberin Devamı

Derman yurtdışına kaçmak için hazırlık yaparken ölümle pençeleşen Bahar’ın acısıyla Yavuz artık bambaşka bir yola gireceğini anlamıştır. Merve’nin ardından Bahar’ı da kaybetme ihtimali bile Yavuz’u kahreder. Yavuz onu bu halde gördüğünde yapmak istediği tek bir şey vardır. Derman’ı bulmak.

Derman tam kurtuldum zannederken, artık üniformasıyla birlikte hayatını da vermeye hazır olan Yavuz hiç beklemediği bir anda onun karşısına çıkar. Tam o sırada Yavuz’un aldığı haber namlunun ucundaki Derman’la birlikte herkesi şok edecektir.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!