Son Şans filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Son Şans filmi ne zaman çekildi?

Güncelleme Tarihi:

Son Şans filmi konusu nedir, oyuncuları kimler Son Şans filmi ne zaman çekildi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 18, 2024 17:28

Şon Şans filmi konusu ve oyuncuları izleyiciler tarafından merak konusu oldu. Dram türündeki yapım 2015 yılında vizyona girdi. Jake Gyllenhaal, Rachel McAdams, 50 Cent gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı filmin yönetmen koltuğunda Antoine Fuqua oturuyor. Peki Son Şans filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte merak edilenler...

Haberin Devamı

Son Şans filmi bu akşam TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşacak. 2015 yılında vizyona giren film, başarılı boksör Billy Hope'un eşinin trajik ölümünün ardından yaşadıklarına odaklanıyor.

SON ŞANS FİLMİ KONUSU

Son Şans, kariyerinde zirveye ulaşmayı hedefleyen yetenekli bir boksör olan Billy Hope’un hikayesini anlatıyor. Billiy, her şey yolunda giderken eşinin ani ve trajik ölümüyle sarsılır. Alkol ve uyuşturucu batağına saplanan Billy, kızının velayetini kaybetme tehlikesi ve evini yitirme riskiyle karşı karşıya kalır. Eski boksör Tick'ten yardım istemeye karar verir.

Tick, Billy'yi sadece boks konusunda değil, aynı zamanda ruhsal olarak da eğitmeye çalışır. Billy, üst düzeyde profesyonel bir boksör olma hayalini gerçekleştirmeye çalışırken kızını geri kazanmak için de büyük bir mücadele verecektir.

Haberin Devamı

SON ŞANS FİLMİ OYUNCULARI

Jake Gyllenhaal
Rachel McAdams
50 Cent
Forest Whitaker
Naomie Harris
Oona Laurence
Miguel Gomez

 

 

BAKMADAN GEÇME!