Siyah Giyen Adamlar 4: Global Tehdit filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Siyah Giyen Adamlar 4 ne zaman vizyona girdi?

Güncelleme Tarihi:

Siyah Giyen Adamlar 4: Global Tehdit filmi konusu nedir, oyuncuları kimler Siyah Giyen Adamlar 4 ne zaman vizyona girdi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 26, 2024 16:42

Siyah Giyen Adamlar 4 yeniden ekranlara geliyor. Aksiyon ve bilim kurgu türündeki yapım 2019 yılında vizyona girdi. Yönetmen koltuğunda F. Gary Gray filmi, televizyonda tekrar izleyiciyle buluşuyor. Peki Siyah Giyen Adamlar 4 ne zaman çekildi? Siyah Giyen Adamlar Global Tehdit konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte ayrıntılar...

Haberin Devamı

Siyah Giyen Adamlar: Global Tehdit, konusu ve oyuncu kadrosu izleyiciler tarafından araştırılıyor. ATV yayın akışı ile ekranlara gelecek film saat 22.20'de başlayacak. Konusuyla dikkat çeken filmin başrollerinde Tessa Thompson, Chris Hemsworth ve Liam Neeson gibi isimler yer alıyor.

SİYAH GİYEN ADAMLAR 4: GLOBAL TEHDİT KONUSU

Siyah Giyen Adamlar ne kadar genişlemişlerse kötü adamlar da bir o kadar artmıştır. Evren, herhangi birinin şekline girebilen bir uzaylı istilası ile karşı karşıya kalınca, ödüllü ajan H ile kararlı çaylak M birlikte hareket etmeye karar verir. Güçlerini birleştiren ikili, dünyayı kurtarmak için zorlu bir mücadeleye girişir.

SİYAH GİYEN ADAMLAR 4 OYUNCULARI

Chris Hemsworth
Tessa Thompson
Kumail Nanjiani
Rebecca Ferguson
Liam Neeson
Emma Thompson
Jess Radomska

BAKMADAN GEÇME!