Siyah Beyaz Aşk yeni bölüm fragmanına hamilelik haberi damga vurdu

Güncelleme Tarihi:

Siyah Beyaz Aşk yeni bölüm fragmanına hamilelik haberi damga vurdu
Oluşturulma Tarihi: Mart 14, 2018 12:59

Kanal D ekranlarına damga vuran Siyah Beyaz Aşk dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Her hafta başka bir aksiyon ve sürprizin yaşandığı Siyah Beyaz Aşk 22. bölüm fragmanına hamilelik damga vurdu. Boşanma kararı alan Ferhat ve Aslı’nın bu haber ardından ne yapacağı yeni bölümde belli olacak. İşte Siyah Beyaz Aşk 22. bölüm fragmanı ve ilk ipuçları!

Haberin Devamı

12 Mart Pazartesi günü yaşanan gelişmeleriyle hafızalara kazınan Siyah Beyaz Aşk yeni bölüm fragmanı izleyicilerle buluştu, yeni ipuçlarıyla birlikte heyecan dozu arttı. Dizinin son bölümünde e Aslı, abisi Cem’in ölümüyle yeni bir viraja doğru ilerledi. Bu kararının neticesinde Ferhat’ı terk etme noktasına gelen Aslı, eski günlerine dönebilmek için bir adım attı. Peki Siyah Beyaz Aşk yeni bölümünde neler olacak? Aslı ve Ferhat boşanacak mı? İşte Siyah Beyaz Aşk yeni bölüm fragmanı ve detaylar!

Aslı'nın hamile olduğunu öğrenen Ferhat, şaşkına dönüyor! Ferhat, Aslı'dan uzak durma düşüncesi hakkında Yiğit ile hararetli bir tartışma içerisindedir. Yiğit, Ferhat'ın yanlış düşündüğünü ve canından çok sevdiği Aslı'yı hiçbir şekilde bırakmaması gerektiğini keskin bir dille ifade eder.

Rahatsızlanan Aslı'yı hızlıca hastaneye getiren Ferhat'ı çok büyük bir sürpriz beklemektedir. Aslı'nın bayılmasının sebebini doktordan duyan Ferhat, ne diyeceğini bilemez ve şaşkına döner. Siyah Beyaz Aşk, heyecanla beklenen yeni bölümüyle Pazartesi akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

 

BAKMADAN GEÇME!