Siyah Beyaz Aşk 25. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Siyah Beyaz Aşk 25. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 03, 2018 09:19

Siyah Beyaz Aşk 25. bölümü için geri sayım başladı. Pazartesi akşamlarının duygu yüklü yapımı Siyah Beyaz Aşk'ın 3 Nisan akşamı yayınlanan son bölümünde Aslı ve Ferhat arasındaki sert rüzgarın sonlanması rahat bir nefes aldırsa da final sahnesi şok etkisi yarattı. Finale Yiğit'e yapılan saldırı damga vurdu. Gözünün önünde abisi vurulan Ferhat, büyük bir şok yaşadı. Peki Siyah Beyaz Aşk yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Siyah Beyaz Aşk’ın 2 Nisan Pazartesi akşamı yayınlanan bölümünde Aslı, bebeğini aldırmadığını itiraf etti ve Ferhat’ı kaybetmemek için önemli bir adım attı. Siyah Beyaz Aşk son bölüm finaline ise silahlı saldırı damga vurdu. Yiğit, sokak ortasında silahlı saldırıya uğradı. Peki yeni bölümde olacak? Yiğit ölecek mi? Bu sorulara yanıt arayan izleyiciler fragmanı sorguluyor. Peki Siyah Beyaz Aşk yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 Siyah Beyaz Aşk yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı ancak yayınlanır yayınlanmaz haberimizden ulaşabilirsiniz.

Aslı ile Ferhat’ın boşanma kararı, hamilelik haberi sonrası yeniden tartışıldı. Aslı, Ferhat’ın iyi bir baba olmayacağını düşüncesiyle oturduğu masadan sürpriz bir kararla kalktı. Aslı, bebeğini aldırdığını düşünen Ferhat, tüm yaşananların kendisi yüzünden olduğunu düşündü. Aslı ise son anda vazgeçti ve bebeğini aldırdı.
Ferhat’tan boşandıktan sonra bebeğini tek başına büyütmeyi planlayan Aslı, gizli gerçeği itiraf etti. Ferhat, Aslı’nın bu planı karşısında çılgına döndü. Aslı’nın amacını sorgulamaya başlayan Ferhat, kendisinden ne istediğini söyledi. Aslı’nın ise cevabı çok netti. Sadece Ferhat’ı isteyen Aslı, mutlu bir evlilikten başka bir şey istemiyordu.

Aslı’nın attığı adıma karşılık veren Ferhat, bebekleri hakkında hayal kurmaya başladı. İkili, eski günlerine dönmeye çalışırlarken, boşanma kararından da vazgeçtiler. Bu haber başta Yiğit ve Suna olmak üzere herkesi mutlu etti. Aslı ile Ferhat, Yiğit ve Suna’yı ziyarete gitti. Sokak ortasında silahlı saldırıya uğrayan Yiğit, herkesin şok olmasına neden oldu. Yiğit’in vereceği ölüm kalım savaşın akıbeti önümüzdeki hafta belli olacak.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!