Siyah Beyaz Aşk 8. yeni bölüm fragmanı: Ferhat'la ilgili gerçekleri öğreniyor

Güncelleme Tarihi:

Siyah Beyaz Aşk 8. yeni bölüm fragmanı: Ferhatla ilgili gerçekleri öğreniyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 29, 2017 12:20

Siyah Beyaz Aşk 8. bölüm fragmanı yayın tarihine kısa bir süre kala yayınlandı. Gerek senaryo örgüsü gerekse iddialı oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çeken Siyah Beyaz Aşk'ın yeni bölümünde Aslı, Ferhat ile ilgili öğrendiklerinin ağırlığını yaşıyor. Yeni bölümde neler yaşanacak? Ferhat'ın acı dolu geçmişini öğrenen Aslı, ne yapacak? İşte Siyah Beyaz Aşk 8. bölümünden detaylar!

Haberin Devamı

Siyah Beyaz Aşk 8. bölüm fragmanı izleyicilerle buluştu, yeni gelişmelere dair ilk ipuçları ortaya çıktı. Kanal D ekranlarının dikkat çeken dizilerinden biri haline gelen Siyah Beyaz Aşk'ın yeni bölüm fragmanına Ferhat'ın geçmişi damga vurdu. Duydukları karşısında büyük bir şaşkınlık yaşayan Aslı, Ferhat'ı başka bir gözle sorgulamaya başladı. İşte Siyah Beyaz Aşk 8. bölümden diğer detaylar!

''Bir gün birini sevmeye kalkarsan, sevme! Çünkü sen severken de öldürürsün...'' Namık Emirhan'ın düşmanı Şahin Cigal'ın tuzağından kurtulmayı başaran Aslı ile Ferhat, bu olaydan sonra karşı karşıya gelirler. Aslı, dönüştüğü kişiyi artık tanıyamamaktadır ve Ferhat'ın herkesin üstündeki olumsuz etkisinden çok rahatsızdır. Aslı, başına gelenlerin yanı sıra Ferhat'ın bu etkisini sonlandırmak ister. Ferhat'ın geçmişinin peşine düşen Aslı, hiç ummadığı gerçeklerle yüzleşmek zorunda kalacaktır. Ferhat'ın acı dolu geçmişi, her şeyi en baştan düşünmesini sağlar.

Haberin Devamı

Öte yandan Aslı'nın sert sözleri karşısında çaresiz kalan Ferhat, kardeşi Gülsüm'ü kurtarmaya çalışır. Tüm ailesini bir arada tutmaya çalışırken, kendilerine gelecek her türlü tehlikeye karşı da hazırlıklı olması gerekmektedir.

Siyah Beyaz Aşk, heyecan dolu yeni bölümüyle pazartesi akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ferhat sakat kalma riskini taşıyan bir ameliyata girer. Ameliyatı Aslı yapacaktır. Nefretle aşk arasında savrulan Aslı, bu sefer de Ferhat’ın ölüm kalım savaşı arasında sıkışır Gülsüm’ün bebeğinin babası Cüneyt olduğunu öğrenen Safiye, Gülsüm’ün hışmına uğrar. Safiye’yi öldürdüğünü düşünen Gülsüm kaçarken Şahin’in eline düşer.

Ameliyattan yeni kalkmış olan Ferhat ise kardeşini kurtarmak için yola çıktığında yanında Aslı vardır. Gülsüm’ün yem olduğu, Şahin’in asıl hedefinin kendileri olduğunu anlarlar.  Ferhat ve Aslı, Şahin’in alev kapanından çıkabilecekler mi?

BAKMADAN GEÇME!