Sezonun yükselen trendleri

Güncelleme Tarihi:

Sezonun yükselen trendleri
Oluşturulma Tarihi: Ekim 07, 2016 11:34

Her yeni sezonun farklı eğilimleri var. Bu kış da küllerinden doğanlarla, özlenen alışkanlıklarla, taze yüzlerle geri geliyor. Ekranın yükselen 3 trendini topladık...

Haberin Devamı

ÖZLENEN AİLE DİZİLERİ
Canım Ailem’den bu yana, kaba sitcom’lar hariç, aile komedilerine hasret kalmıştık. Fox TV’deki Familya, Canım Ailem’in tatlı rüzgârını geri getirdi. Yakında ‘Altınsoylar’ (Kanal D) bu alanda şansını deneyecek. Şebnem Bozoklu ve Bennu Yıldırımlar bu türe en yakışan oyunculardan. Altınsoylar yeni trendin iyi örneklerinden biri olabilir. Hatta ‘Babam ve Ailesi’ (Kanal D), ‘Anne’ (Star TV) ve ‘İçerde’nin bile aile temasını sürdürdüğünü söylemek mümkün.

AKTÜALİTENİN DÖNÜŞÜ

Sezonun yükselen trendleri


Bu sezon kanallar, tercihlerini gündüz kuşağında masa başında magazin gündemini tartışan programlardan yana kullandı. Fakat önümüzdeki hafta Teve2’de başlayacak ‘Hepsi Bugün Oldu’ ekranda boşluğunu hissettiğimiz aktüalite alanını iyi dolduracak gibi görünüyor. Armağan Çağlayan, hafta içi her gün 17.45’te gündemin öne çıkanlarını konuklarıyla tartışacak. Mevzu yalnızca magazin değil. Çevre de var, toplumsal olaylar da var, haber de var. Gündüz haberlerini İrfan Değirmenci’den, magazin ihtiyacını ‘Aramızda Kalmasın’dan giderenlere bir pakette toplanmış akşamüstü güzelliği.

Haberin Devamı

DİZİNİN YERİNİ FİLM Mİ ALIYOR?
Televizyon filmlerinin ekranı fethetme sinyalini geçen sene TRT vermişti. Bu sene de TV8 dizi yerine, 10’a yakın televizyon filminin yapımına öncülük ederek trendi sağlamlaştırdı. Ekime kadar Star TV de haftada bir film yayımlıyor. Bu sezon aralarında Leyla ile Mecnun’un yazarı Burak Aksak’ın filmi de olan komedi ağırlıklı bir film koleksiyonu var TV8’in. TRT ise yine dönem filmlerine ağırlık verecek.

Teve2’de başlayacak ‘Hepsi Bugün Oldu’ ekranda boşluğunu hissettiğimiz aktüalite alanını iyi dolduracak gibi görünüyor. 

BAKMADAN GEÇME!