Şevkat Yerimdar ne zaman başlayacak? Şevkat Yerimdar yeni sezon

Güncelleme Tarihi:

Şevkat Yerimdar ne zaman başlayacak Şevkat Yerimdar yeni sezon
Oluşturulma Tarihi: Eylül 13, 2018 12:23

Başrollerini Özgürcan Çevik, Başak Parlak ve Salih Kalyon’un paylaştığı Şevkat Yerimdar'ın yeni sezonunun ne zaman başlayacağı merak konusu oldu. Geçtiğimiz mart ayında ekranlara gelen 44. bölümüyle sezon finali yapan dizinin yeni sezon başlangıç tarihi diziseverler tarafından araştırılıyor. Peki, Şevkat Yerimdar ne zaman başlayacak? Şevkat Yerimdar yeni sezon ne zaman?

Haberin Devamı

İlk kez sinema filmi olarak karşımıza çıkan daha sonra yoluna dizi projesi olarak yola devam eden Şevkat Yerimdar'ın, yeni sezon ilk bölümünün ne zaman ekranlara geleceği diziseverler tarafından sorgulanıyor. 30 Mart Cuma günü izleyici ile buluşan son bölümünün ardından ekran macerasına kısa bir ara veren dizinin yeni sezonu hakkındaki araştırmalar, eylül ayının gelmesi ve diğer dizilerin birer birer başlamasıyla birlikte hız kazandı. İşte, konuya dair merak edilen detaylar...

30 Mart'ta yayınlanan 44. bölümüyle birlikte sezon finali yapan Şevkat Yerimdar'ın yeni sezon yayın tarihi henüz belli olmadı. Sevilen dizinin sezon finali öncesi, final yapacağı iddiaları ortaya atılmış ancak dizi final değil sezon finali bölümünü yayınlayarak ekran serüvenine kısa bir ara vermişti.

Haberin Devamı

Şevkat Yerimdar'ın yeni sezon tarihi ya da dizinin geleceği ile ilgili yapım şirketi, kanal ya da başrol oyuncularından açıklama geldiği takdirde haberimizden okuyabilirsiniz.

SEZON FİNALİNDE NE OLMUŞTU?

Esin ve Şevkat evlendiklerinden beri yalnız kalamamışlardır ve baş başa vakit geçirebilmek için balayına gitmeye karar verirler. Fakat daha yola çıkamadan işler karışmaya başlar. Yeni evli çift, üst üste meydana gelen olayları aşarak balayına çıkmaya kararlıdır.

Tezene İsmail’i terk eder. İsmail üzüntüsünden gene çatıya çıkar. Bu sefer atlamaya kararlıdır. Mahalleli onu atlamamaya ikna etmek için seferber olur. Cuma, Bostan Bank’ın temsilciliği alır ve zengin olma hayalleri kurar. Fakat hayalleri suya düşecektir.

BAKMADAN GEÇME!