Seviyor Sevmiyor 24. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Seviyor Sevmiyor 24. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 26, 2016 17:30

Seviyor Sevmiyor son bölümüyle yine hem eğlenceli hem duygu yüklü sahneleri ekrana taşıdı. Yiğit'in kız kardeşi Simya'nın ortaya çıkışı, son günlerde araları bozuk olan isimleri yeniden bir araya getirdi. Deniz ile Yiğit ise herkesi, her şeyi bir kenara bırakarak birbirlerine güven duymaya çalıştı. Ancak finalde hiç beklenmedik bir şey oldu, gözler Seviyo Sevmiyor yeni fragmanına çevrildi. Peki, Seviyor Sevmiyor 24. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Seviyor Sevmiyor yepyeni bölümleriyle eğlenceli sahneleri ekrana taşımaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta nefes kesen bir sahneyle final yapan Seviyor Sevmiyor 23. bölümün başlarında yüzleri güldürdü. Her şeyin ortaya çıkması ardından güven problemi yaşayan Deniz ile Yiğit, her şeye rağmen birbirlerine güven duymaya çalıştı. Aşk acısı yaşayan İrem ve Tuna ise birbirlerine destek olmaya çalıştı, finalde ise hem ekran başındakilerin hem de kahramanlarımızın beklemediği bir şey oldu. Peki, final sahnesi ardından büyük bir merakla beklenen Seviyor Sevmiyor 24. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 Seviyor Sevmiyor yeni fragmanı henüz yayınlanmadı ancak yayınlanır yayınlanmaz haberimizde olacak.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Geçtiğimiz haftaki bölümde abisiyle tanışmak için İstanbul’a gelen ve tesadüfler silsilesi sonrasında İrem’in hayatına giren Simya’nın ortaya çıkışıyla olaylar sarpa sarar. Yiğit'in kız kardeşi Simya hayatımıza çok da sessiz sedasız girmeyecektir. Geçmişinden gelen karanlık bir adam Simya'yı zengin abisi Yiğit'ten para koparması için zorlayacaktır. Deniz ve Yiğit yaşananlar sonrası birbirlerine kesinlikle güvenmemektedir. Özellikle Yiğit, Deniz'e bir daha güvenebileceğini düşünmemektedir. Bu bir iddialaşmaya ardından bir oyuna dönüşür. İki taraf da birbirinden yapması zor, meşakkatli isteklerde bulunur. Seviyor Sevmiyor yeni bölümünde birbirlerinden karşılıklı taleplerde bulunan iki taraf da bazen komik, bazen dramatik anlar yaşarlar. Ama bu oyunun sonu hiç de bekledikleri gibi bitmeyecektir. İrem'in Yiğit takıntısı bundan sonra hayatını nasıl etkileyecektir? Tuna aşk acısını geride bıraktığını düşünmektedir ancak aslında hiç iyi değildir. Deniz'i o bıraksa bile hayali peşinden gelmektedir. 

BAKMADAN GEÇME!