Seviyor Sevmiyor 19. bölüm fragmanında itiraf sahnesi şaşırttı

Güncelleme Tarihi:

Seviyor Sevmiyor 19. bölüm fragmanında itiraf sahnesi şaşırttı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 14, 2016 10:23

Seviyor Sevmiyor'un son bölümünün hemen ardından yayınlanan yeni fragman, dizinin takipçilerini meraklandırdı. Kısa sürede yayınlanan fragmana İrem'in itiraf anı damga vurdu. İrem'in kimliğini öğrenen Yiğit, adeta kendisini kaybetti. Peki, sevilen dizinin son bölümünde neler yaşanmıştı? İşte, kafalarda pek çok soru işareti bırakan Seviyor Sevmiyor 19. bölüm fragmanı ve son bölümden detaylar!

Haberin Devamı

Seviyor Sevmiyor 18. bölümü dün akşam yayınlandı. Dizinin ekrana gelen son bölümüne Yiğit'in aldığı kararlar ve Deniz'in ani değişimi damga vurdu. Deniz sandığı İrem'den ayrılan Yiğit, onun davranışlarının nedenini öğrenmek için bir gezi düzenledi. Sürpriz kararların damga vurduğu son bölümün hemen ardından yayınlanan yeni fragman ise şok etkisi yarattı. İrem, kimliğini açıkladığı bir video çekiyor ve onu Yiğit'e gönderiyor. Videoyu izleyen Yiğit ise önce kendisini kaybediyor, ardından ofisi birbirine katıyor.

Yaşanan son gelişmeleriyle yine çok şaşırtan Seviyor Sevmiyor'un 19. bölüm fragmanı ise kısa sürede izleyicilerinin karşısına çıktı. Fragmana İrem'in itiraf videosu ve bu videoyu izleyen Yiğit'in çıldırdığın anlar damga vurdu. Eğlenceli dizinin merakta bırakan yeni fragmanı ve son bölümde yaşananlar, haberimizinde detayında!

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

İrem ile yolunu ayıran Yiğit, artk Deniz'le önünde hiçbir engel kalmadığını düşünmektedir. Ancak Deniz, Tuna'yla yeni bir yola girmiştir ve Yiğit'in ayrıldığını duyunca şoke olur. Üstüne üstlük Yiğit, yeniden derginin başına geçmeye karar vermiştir. İrem ise ayrılık acısını çok kolay atlatmış gibidir. Derginin yeniden ayağa kalkması için herkes büyük özveriyle çalışmaktadır. Artık sürekli Yiğit ile yan yana olan Deniz, ona Tuna'yla birlikte olduğunu bir türlü söyleyemez. Yiğit ve Tuna arasında gidip gelmekte ancak bir türlü net olamamaktadır. Artık duygularından emin olan Yiğit ise Deniz'in kendisinde uzak durmasına bir anlam veremez. En sonunda Yiğit, Deniz'le her şeyi açık açık konuşmak için Deniz'i çok tanıdık bir yolculuğa çıkarmaya karar verir. 

SÜRPRİZ İSİM

Başrollerinde Zeynep Çamcı, Gökhan Alkan, Gonca Sarıyıldız, Yiğit Kirazcı'nın oynadıkları, Yapımcılığını MF Yapım'ın üstlendiği Seviyor Sevmiyor ekibi, büyüyor. Eğlenceli dizinin kadrosuna yeni bir isim daha dahil oluyor. İlk aşkın masumluğu ile yıllar sonra bir araya gelen bir çiftin başına gelenleri kimi zaman komik, kimi zamansa romantik bir şekilde aktaran dizinin kadrosunda, en son "Aşk Yeniden" dizisiyle izleyici karşısına çıkan Sevil Uyar dahil oluyor. Yeni dizisinde "Ayça" ismini alacak olan Sevil Uyar, Obsesif yapılı ve saplantılı bir karakteri canlandıracak.

BAKMADAN GEÇME!