Seversin 5. son bölüme Tolga'nın evlilik teklifi damga vurdu! İşte Seversin son bölüm ve yeni bölüm fragmanı

Güncelleme Tarihi:

Seversin 5. son bölüme Tolganın evlilik teklifi damga vurdu İşte Seversin son bölüm ve yeni bölüm fragmanı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 30, 2022 03:12

Seversin 5. bölüm izleme ekranı yayınlandı. Çarşamba akşamları Kanal D ekranlarında sevenleri ile buluşan Seversin'in 29 Haziran tarihli son bölümünde Asya ve Tolga'nın yapımcı tarafından sevgililik oyunu oynayacakları eğlenceli anlara neden olurken, Asya'yı takip ederken Tolga'ya rastlayan Kadir, Asya'nın onlara yalan söylediğini anlaması dikkat çekti. Köşeye sıkışan Tolga'nın final sahnesinde Asya'ya evlenme teklifi etmesi son bölüme damga vurdu. İşte, Seversin son bölüm full HD izleme ekranı ve 6. yeni bölüm fragmanı.

Haberin Devamı

Seversin son bölüm tek parça yayınlandı. Sürpriz bir şekilde karşılaşarak, dönüşü olmayan bir yola giren Asya ve oyuncu Tolga Tuna’nın hikayesini anlatan Seversin'in çarşamba akşamı yayınlanan 5. bölümünde Asya ve Tolga'nın telefonları karışınca Kadir'in sevgililik oyununu anlaması çarpıcı gelişmelerden oldu. Tolga Asya'ya evlilik teklifi ederken, dizinin yayınlanan 6. yeni bölüm fragmanında ise Tolga Asya ile asansörde kalması romantik anların sinyallerini verdi.

SEVERSİN 5. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Seversin 22 Haziran Çarşamba yayınlanan son bölümde Tolga köşeye sıkışınca gelen evlilik teklifi herkesi şoke ediyor!

Asya ve Tolga kendilerini birden bir aşk oyununun içinde bulacak ancak; birbirlerinden çok da hazetmeyen ikilimiz için flört ediyor görünmek çok da kolay olmayacaktır. Bahri yaptıkları işe zarar vereceğini düşündüğü için bu oyunu üçünden başka kimsenin bilmesini istemez.

Haberin Devamı

Yalan olsa bile bu ilişki Asya’nın evinde Kadir dahil herkes tarafından sevinçle karşılanır. Fakat Suzan ve Selin cephesi için aynı şeyi söylemek mümkün değildir. Selin bu durumu çok fazla ciddiye alır. Suzan’ın da desteğiyle, Selin harekete geçer. Tolga’nın Selin’in bu hamlesine cevap vermesi çok uzun sürmez. Fakat Selin’in bu hamlesinin sonuçları hiç de beklediği gibi olmayacak, Asya ve Tolga’yı bambaşka bir yola sokacaktır.

SEVERSİN YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Seversin 6. Bölüm Fragmanı yayında! Aşk oyunu boyut değiştiriyor ve Tolga Asya ile nişanlanıyor! İkili arasında başlayan çekim ise beklenmedik bir sonun başlangıcı oluyor!

Seversin yeni bölümüyle Çarşamba 20.00'de Kanal D'de!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!