Seversin 15. son bölümde Tolga'dan Asya'yı şoke eden itiraf İşte Seversin son bölümde yaşananlar

Güncelleme Tarihi:

Seversin 15. son bölümde Tolgadan Asyayı şoke eden itiraf İşte Seversin son bölümde yaşananlar
Oluşturulma Tarihi: Eylül 08, 2022 02:08

Seversin 15. son bölüm izleme ekranı internetten yayınlandı. Oyuncu kadrosunda; İlayda Alişan ve Burak Yörük ile birlikte Nergis Kumbasar'ın yer aldığı Kanal D'nin fenomen dizisi Seversin'in 7 Eylül tarihli son bölümünde, Asya mesafeli davranmak zorunda kalınca, Tolga’nın yaptığı ayrılık konuşması ekranlara damga vurdu. Asya'nın Tolga'nın babasıyla yaptığı tehlikeli anlaşmanın nereye varacağı ise merak dolu anlara neden oldu. İşte, kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Seversin son bölüm full HD izleme ekranı ve 15. bölümde yaşananlar.

Haberin Devamı

Seversin son bölüm tek parça yayınlandı. Kanal D'nin sevilen dizisi Seversin'in bu hafta yayınlanan son bölümünde Tolga’nın diziyi bırakması yanı sıra işlerinin de teker teker iptal olmasıyla zor günler geçirmesine neden olurken, Asya'nın sakladığı küçük sırrın ortaya çıkması ise ikili arasındaki ipleri kopardı. Asya'nın Tolga'nın babasıyla yaptığı anlaşma ise gözleri yeni bölüm fragmanına çevirdi. Seversin 15. bölümü aşağıdaki ekrandan izleyebilirsiniz.

SEVERSİN SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Seversin 7 Eylül Çarşamba yayınlanan son bölümde Tolga, Asya'yla yollarını ayırıyor!

Sonu düşünmeden söylenen aşk yalanı Tolga'nın da Asya'nın da başını derde sokarak aşk yasağına dönüşür. Tolga’nın diziyi bırakması yanı sıra işlerinin de teker teker iptal olmasıyla zor günler geçirmeye başlar. Bu zor zamanlarda yanında olması gereken Asya mesafeli davranmak zorunda kalınca, Tolga iyice bunalıma girer.

Haberin Devamı

Asya'nın Tolga'yı düşünerek uzak durması ikilinin arasını açmaya başlar. Bu durum kimilerini de mutlu eder. Herkese rağmen tüm gözlerden uzak ama bir o kadar da ortada buluşan ikiliyi bu defa Asya'nın sakladığı küçük sırrın ortaya çıkması koparır. Asya durumu düzeltmek ve Tolga'yı mutlu etmek isterken ne kadar büyük bir risk aldığından habersizdir.

YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragmanın ilerleyen günlerde yayınlanması bekleniyor. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!