Seversin 13. son bölümde Asya'nın geçmişinden gelen sürpriz isim şoke etti! İşte Seversin son bölümde yaşananlar

Güncelleme Tarihi:

Seversin 13. son bölümde Asyanın geçmişinden gelen sürpriz isim şoke etti İşte Seversin son bölümde yaşananlar
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 25, 2022 02:48

Seversin son bölüm izleme ekranı internetten yayınlandı. Kanal D'nin eğlenceli yaz dizisi Seversin'in 4 Ağustos tarihli 13. son bölümünde, Tolga'nın bir şeyler çevirdiğinden şüphelenen Asya aşkına bir şans daha vermek isterken, Asya'nın liseden gelen platonik aşkının ortaya çıkması dizinin final anına damga vurdu. Tüm bunlarından ardından Seversin 13. bölümü ekran başında izleyemeyenler son bölümü izlemenin yollarını aramaya başladı. İşte, Seversin 13. son bölüm full HD izleme ekranı ve son bölümde yaşanan gelişmeler.

Haberin Devamı

Seversin 13. bölüm tek parça yayınlandı. Kanal D İç Yapımlar’ın üstlendiği dizisi Seversin'in çarşamba akşamı ekranlara gelen son bölümünde Selin'in, Asya ve Tolga'nın sahte aşklarını magazine servis etmesi çarpıcı gelişmelerden oldu. Selami ile konuştuktan sonra Tolga ile ilgili kararını veren Asya'nın Tolga'yı bir kızla dans ederken görmesi kıskançlık krizlerine neden olurken, Asya'nın takıntılı aşkının neler yapacağı merak konusu oldu. Dizinin son bölümünü aşağıdaki ekrandan izleyebilirsiniz.

SEVERSİN 13. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Seversin 24 Ağustos Çarşamba yayınlanan son bölümde Asya ve Tolga, aşklarına bir şans veriyor!

​Asya, Tolga'nın bir şeyler çevirdiğinden emindir. Kadir ve Nesrin'le yaptığı takibin sonucunda endişesinin gereksiz olduğunu gözleriyle görür. Ancak bu olay Tolga'da bir iç hesaplaşmaya yol açar. Asya Tolga'ya güven sorununu aştığını açıklamak üzereyken Tolga ara vermenin iyi olacağını söyler. Tolga telefondaki mesaj konusunda kabahatsiz olsa bile, Asya'nın şüpheci davranmasına da geçmiş hayatı yüzünden hak vermektedir. Tolga ve Asya, Tolga'nın daha önceden çektirmiş olduğu sahte aldatma fotoğraflarını yaymaya karar verirler. Böylece işe zarar vermeden sahte nişanı bitirebileceklerdir. Ama bunu uygulamak ikisine de zor gelir; İkisi de çeşitli bahanelerle ayrılığı geciktirmeye çalışırlar. Hal böyleyken Asya'nın liseden bir arkadaşı hayatlarına girecek ve olayların akışının değişmesine sebep olacaktır.

Haberin Devamı

YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragmanın ilerleyen günlerde yayınlanması bekleniyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!