Sefirin Kızı 16. yeni bölüm fragmanı yayınlandı: Sefirin Kızı yeni bölüm bu hafta mı?

Güncelleme Tarihi:

Sefirin Kızı 16. yeni bölüm fragmanı yayınlandı: Sefirin Kızı yeni bölüm bu hafta mı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 14, 2020 20:59

Sefirin Kızı yeni bölüm ne zaman? Sefirin Kızı dizisinin merakla beklenen yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Corona virüsü nedeniyle çekimlerine ara verilen Sefirin Kızı'nın 16. yeni bölüm fragmanıyla birlikte yayın tarihi kesinleşti. Nare ve Sancar'ın ayrıldığı son bölüm sonrası yeni bölüm fragmanına Melek'in kaybolması damga vurdu. İşte, Sefirin Kızı 16. bölüm 2. fragmanı ve yeni bölümde yaşanacaklara dair ipuçları.

Haberin Devamı

Star TV ekranlarında yayınlanan, Neslihan Atagül Doğulu, Engin Akyürek, Uraz Kaygılaroğlu gibi oyuncuların başrollerini paylaştığı Sefirin Kızı 15 Haziran Pazartesi günü seyirci karşısına çıkacak. Sefirin Kızı 16. yeni bölümünde Melek'in kaybolmasıyla Nare ve Sancar arasında neler yaşanacağı yeni bölümde belli olacak. İşte, Sefirin Kızı yeni bölüm fragmanından görüntüler.. 

SEFİRİN KIZI YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Nare, kızı Melek’in velayetini alıp memleketten gitmeye karar verir. Sancar’ın baba olmaya hazırlandığı bu memlekette, artık ne Nare ne Melek için yer yoktur. Elvan’a da Efeoğlu erkeklerinden uzakta yeni bir hayat teklif eder; ‘bizimle gel, üçümüz yeni bir dünya kuralım’ der.

Gediz ise bunu yeni bir hayat değil yeni bir kaçış olarak görür ve çok öfkelenir. İlk defa Nare’nin yanında durmaz. Hatta ona ihanet etmeyi göze alır.
Sevdalı olduğu kadının adını anmamaya tövbe etmesiyle başa çıkmaya çalışan Sancar, Nare’nin gideceğini öğrenince delirir. “Sen gidersen ben çok kötü bir adam olurum” der Nare’ye, “Kızımı alırım, konağa koyarım.”

Haberin Devamı

Sevdalılardan biri ölürse destan, yaşarsa yalan olur ya. Peki iki sevdalı velayet savaşına kalkışırsa ne olur?

BAKMADAN GEÇME!