Sakiler kimdir? Sakiler grup üyeleri kimler, isimleri ne? Sakiler, Afara yeni bölüm konuğu

Güncelleme Tarihi:

Sakiler kimdir Sakiler grup üyeleri kimler, isimleri ne Sakiler, Afara yeni bölüm konuğu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 03, 2022 11:14

Keyifli sohbetleri ve şarkılarla muhteşem bir müzik şöleni sunan Afara'ya bu hafta Sakiler grubu konuk oluyor. Son zamanlarda en çok dinlenenlerden biri olan Sakiler grubuyla ilgili bilgiler merak ediliyor. Peki Sakiler kimdir? Sakiler grup üyeleri kimler, isimleri ne? İşte Sakiler hakkında merak edilenler...

Haberin Devamı

Kanal D'de yayınlanan Afara, Uğur Aslan'ın keyifli sohbeti ve unutulmaz şarkılarla izleyicisine keyifli vakit sunuyor. Sakiler grubu da Afara'nın yeni bölüm konuklarından biri. Sevilen şarkılarıyla dikkat çeken grupla ilgili bilgiler araştırılıyor. İşte Sakiler hakkında merak edilenler...

Sakiler kimdir? Sakiler grup üyeleri kimler, isimleri ne?

Pinhani'nin Dünyadan Uzak şarkısını yorumlayan Sakiler grubu, kendilerine özgü tarzlarıyla dikkatleri çekti ve pek çok kişinin beğenisini kazandı. Üç kişilik bir grup olan Sakiler'in üyeleri: Hasan Gözetlik, Yücel Girgin ve Serkan Balkan'dır.

Hasan Gözetlik, grubun solistidir. Pinhani'ye ait Dünyadan Uzak adlı şarkıyı cover yapan grubun solisti Hasan Gözetlik, sesindeki Müslüm Gürses notalarıyla büyük beğeni topladı.

Haberin Devamı

Hasan Gözetlik kimdir?

Hasan Gözetlik, 1990 yılında dünyaya gelmiştir. Mimar Sinan Üniversitesi Konservatuvar mezunu olan Gözetlik, evli ve 3 çocuk babasıdır. Koray Avcı'nın grubunda üflemeli çalgılar çalan müzisyenin esas sazı trambon, trompet.

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!