Sadakatsiz son bölüm Gönül'ün büyük hüsranına tanık etti... İşte Sadakatsiz 21. son bölümde yaşananlar

Güncelleme Tarihi:

Sadakatsiz son bölüm Gönülün büyük hüsranına tanık etti... İşte Sadakatsiz 21. son bölümde yaşananlar
Oluşturulma Tarihi: Mart 12, 2021 23:03

Sadakatsiz son bölüm izle ekranı izleyicilerin erişimine açıldı. Kanal D'de her hafta çarşamba akşamları fırtınalar estiren ve geride bıraktığı bölümlerle gündem olan Sadakatsiz'in 10 Mart tarihli 21. son bölümüne, Asya'nın Gönül'e Volkan'ın yeniden barışmak istediği pişmanlık dolu sözlerini içeren videoyu izletmesi damga vurdu. Gönül'ün tepkisi izleyenleri şoke ederken, Asya'nın Sinan'la vedalaştığı anlara ait görüntülerin yerel gazete haber olması ise Sadakatsiz 21. son bölümde dikkat çekti. Tüm bu gelişmeler sonrası dizinin yeni bölüm fragmanı merak konusu oldu. İşte, kaçıranlar için Sadakatsiz son bölüm full izle ekranı ve bu hafta yaşananların özeti niteliğindeki bilgiler

Haberin Devamı

Sadakatsiz 21. son bölüm tek parça Kanal D'nin internet sitesinden yayınlandı. Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen gibi isimlerin başrollerinde yer aldığı Yapımcılığını Medyapım ve Mednova’nın üstlendiği, Sadakatsiz'in bu haftaki son bölümünde gazetelerde çıkan haberi görünce deliye dönen Volkan'ın hastaneye giderek Asya'nın odasında olay çıkarması ekranlara yansıdı. Annesinin kanser olduğunu duyan Selçuk'un Asya'dan yardım istemesi ise çarpıcı gelişmeler arasında yer aldı. Sadakatsiz 21. son bölümü aşağıdaki bağlantıdan izleyebilirsiniz.

SADAKATSİZ 21. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Sadakatsiz 10 Mart Salı yayınlanan 21. Bölümde Asya, hakkında çıkan haberlerden sonra elindeki n güçlü kozu kullanarak Gönül'e dersini verdi!
Öte yandan Selçuk’un Haluk’un oğlu olduğunu ilan etmesi herkeste büyük bir şok etkisi yaratırken Gönül Güçlü’nün beklenmedik planı gündeme bomba gibi düşer. Kendisini umulmadık bir krizin ortasında bulan Asya’yı Selçuk’la yeniden bir araya getiren gelişme merak uyandırır. Asya ve Sinan konusunda sınırları zorlamaktan çekinmeyen Volkan’ın son hamlesinin arkasında yatan tedirgin edici gerçek nedir?

Haberin Devamı

Sadakatsiz son bölüm Gönülün büyük hüsranına tanık etti... İşte Sadakatsiz 21. son bölümde yaşananlar

Annesinin Nil'le konuşmalarını duyan Selçuk, soluğu Asya'nın yanında alıyor. Onları gizlice konuşurken gören, kulak misafiri olan Selçuk, annesinin kanser olduğunu duyuyor. Son evrede olduğunu öğrenir öğrenmez Asya'dan bu konu hakkında bilgi almaya gidiyor. Annesinin öleceğini anlayan Selçuk, adeta yıkılıyor. Asya ise ona son zamanlarında annesinin yanında olmasını tavsiye ediyor.

SADAKATSİZ YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragmanın ilerleyen günlerde yayınlanması bekleniyor.

SADAKATSİZ HANGİ GÜNLER YAYINLANIYOR?

Başrollerinde Cansu Dere ve Caner Cindoruk'un olduğu, BBC Studios’un "Doctor Foster" isimli dizisinin Türkiye uyarlaması olan, yapımcılığını Med Yapım ve Mednova'nın üstlendiği Kanal D’nin yeni dizisi "Sadakatsiz" çarşamba akşamları Kanal D'de

BAKMADAN GEÇME!