Sadakatsiz 46. son bölümde Asya'yı şoke eden görüntü! İşte Sadakatsiz son bölümde yaşananlar

Güncelleme Tarihi:

Sadakatsiz 46. son bölümde Asyayı şoke eden görüntü İşte Sadakatsiz son bölümde yaşananlar
Oluşturulma Tarihi: Ocak 20, 2022 03:06

Sadakatsiz 46. son bölüm kesintisiz izleme ekranı kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Kanal D'nin internet platformundan yayınlandı. Her hafta çarşamba akşamları ekranlarda fırtınalar estiren Sadakatsiz 2 haftalık aranın ardından 19 Ocak tarihinde sevenleri ile buluştu. Ali’nin geçirdiği kaza, Asya ve Volkan’ın birbirlerine kenetlenmelerine neden olurken, yangından kurtulan kişinin ortaya çıkışı dikkat çekti. Volkan'ın evinde kıskançlık krizine giren Aras'ın verdiği tepki ise ekranlara damga vurdu. İşte, İşte, Sadakatsiz son bölüm full HD izleme ekranı ve 46. bölümde yaşananların özeti.

Haberin Devamı

Sadakatsiz son bölüm tek parça yayınlandı. Kanal D’nin, her Çarşamba akşamı yeni bölümleri ile ekrana gelen, başrollerinde Cansu Dere ve Caner Cindoruk’a, Melis Sezen ve Berkay Ateş’ in eşlik ettiği dizisi Sadakatsiz'de bu hafta Asya'nın Volkan'ın onun evini izlediği anlaması ve oyun oynaması çarpıcı gelişmeler arasında yer aldı. Aras, Volkan'ın evini alırken, Aras'ın evde geçirdiği öfke nöbetine şahit olan Asya'nın ne karar vereceği ise gözleri yeni bölüme çevirdi. Sadakatsiz 45. son bölümü aşağıdaki ekrandan kesintisiz izleyebilirsiniz.

SADAKATSİZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ali’nin geçirdiği kaza, Asya ve Volkan’ın birbirlerine kenetlenmelerine neden olurken, Aras’ın daha önce görülmeyen bir tarafını ortaya çıkarır. Volkan’ın Asya’nın hayatını kontrol etmek için yaptığı hamle büyük bir engele takılırken, yangından kurtulan kişinin ortaya çıkışı tüm dengeleri değiştirecek bir sır perdesini aralar. Kaza sonrası Ali ve İpek’in bağlarının giderek kuvvetlenmesi yeni bir belanın habercisi midir?

Haberin Devamı

Aras, Volkan'ın evini alarak Asya'nın başındaki dertten kurtulmasını istiyor. Bu yüzden de Volkan'ın satılığa çıkardığı evi satın alma kararı alıyor.
Asya, Volkan'ın onun evini izlediğinden şüpheleniyor ve ona bir oyun oynuyor. Volkan'ı denemek için bir telefon konuşması yapan Asya, onun tavırlarından sonra izlendiğinden emin oluyor ve bu durumu Aras'la paylaşıyor.

SADAKATSİZ DİZİSİNİN OYUNCU KADROSU

Yapımcılığını Medyapım ve Mednova’nın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt’un yer aldığı, Sadakatsiz’in kadrosunda Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen, Berkay Ateş’ in yanı sıra Burak Sergen, Özge Özder, Yeliz Kuvancı, Ali İl, Nazlı Bulum, Gözde Seda Altuner, Emir Taro Tekin, Alp Akar, Mutlunur Lafçı, Doğan Can Sarıkaya, Dora Dalgıç yer alıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!