Sadakatsiz 13. son bölümde Asya teklif aldı, Volkan çıldırdı... İşte Sadakatsiz son bölümde yaşananların özeti

Güncelleme Tarihi:

Sadakatsiz 13. son bölümde Asya teklif aldı, Volkan çıldırdı... İşte Sadakatsiz son bölümde yaşananların özeti
Oluşturulma Tarihi: Ocak 15, 2021 18:24

Sadakatsiz son bölüm izle ekranı erişime açıldı. Kanal D ekranlarında yayınlandığı günden beri ilgi toplayan ve sosyal medyada gündem olan Sadakatsiz'in 13 Ocak Çarşamba akşamı ekranlara gelen son bölümünde Ali'nin hırsızlık yapmaya başlaması ve ortadan kaybolması merak uyandırdı. Asya'yla baş başa akşam yemeğine çıkan Turgay'ın şakayla karışık Asya'ya evlilik teklifi etmesi ise son bölüme damga vurdu. Heyecanlı anların ardından kaçıranlar için Sadakatsiz son bölüm full HD izleme ekranı Kanal D'nin internet sitesinden yayınlandı. İşte, Sadakatsiz 13. son bölümün tamamı ve bu haftaki bölümde yaşananlar..

Haberin Devamı

Sadakatsiz 13. bölümün tamamı yayınlandı. Volkan'ın telefonunda Asya'nın fotoğraflarını yakalayan Derin'in yeni bir oyuna başlayarak kontrolü elinde tutmaya çalıştığı Sadakatsiz son bölümde Volkan'ın Asya'nın evine giderek kapıda gözyaşları içinde ağlaması şaşırtan anlara neden oldu. Diğer yandan Mert'in kendisini aldattığını öğrenen Bahar'ın telefonuna gelen fotoğraflar çarpıcı gelişmelerden oldu. Yeni bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı. Sadakatsiz 13. son bölümü full HD ve kesintisiz izleyebilirsiniz.

SADAKATSİZ 13. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Sadakatsiz 13 Ocak Çarşamba yayınlanan yeni bölümde Asya ve Turgay yakınlaştıkça, Volkan deliye dönüyor. Asya'yı görmeye dayanamayan Volkan, soluğu onun kapısında alıyor! Peki Volkan, Asya'dan ne istiyor?

Sadakatsiz 13. son bölümde Asya teklif aldı, Volkan çıldırdı... İşte Sadakatsiz son bölümde yaşananların özeti

Haberin Devamı

Öte yandan Derin’in yüz yüze geldiği gerçekler karşındaki tavrı merak uyandırırken, Volkan Asya’nın Turgay’la ilişkisine yönelik tepkilerini kontrol etmekte güçlük çekiyordur. Asya kendisine yapılan saldırıların arkasında kimin olduğunu ortaya çıkarmak için cesur adımlar atarken onu Volkan’la bir araya getirecek beklenmedik gelişme ne olacaktır?

SADAKATSİZ HANGİ GÜNLER YAYINLANIYOR?

Başrollerinde Cansu Dere ve Caner Cindoruk'un olduğu, BBC Studios’un "Doctor Foster" isimli dizisinin Türkiye uyarlaması olan, yapımcılığını Med Yapım ve Mednova'nın üstlendiği Kanal D’nin yeni dizisi "Sadakatsiz" çarşamba akşamları Kanal D'de

DİZİNİN KONUSU

Asya başarılı bir doktordur. Kocası Volkan harika bir eş ve oğulları Ali’ye şahane bir babadır. Üç kişilik çekirdek aile, hep huzur ve mutluluk dolu bir hayat yaşamışlardır. Beyaz güller kadar saf bir ilişkidir Asya’nın gözünde yıllardır süren evlilikleri... Ta ki; Asya, Volkan’ın atkısındaki sarı uzun saç telini görene dek… Volkan’ı, evliliğini ve mutlu sandığı yuvayı sorgulamaya başladığında karşısına çıkan her bir iz, onu bambaşka sonuçlara ulaştırır. Asya bu hikayenin kurbanı olmamak için ne gerekirse yapmaya hazırdır.

BAKMADAN GEÇME!