Sadakatsiz 59. son bölümde Volkan'ın tutuklanması şoke etti! İşte Sadakatsiz'in son bölümünde yaşananlar

Güncelleme Tarihi:

Sadakatsiz 59. son bölümde Volkanın tutuklanması şoke etti İşte Sadakatsizin son bölümünde yaşananlar
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 19, 2022 03:29

Sadakatsiz 59. son bölüm izleme ekranı yayınlandı. Her çarşamba sevenlerinin karşısına çıkan Sadakatsiz'in 18 Mayıs tarihli son bölümünde Derin'in Onur'la yakınlaşması şoke ederken, Gönül'ün hamlesi ile Volkan hakkında tutuklama kararı çıkması ekranlara damga vurdu. Sürpriz bir haber alan Nil ve Selçuk yeni bir yol ayrımına geldiği son bölümün hemen ardından Sadakatsiz 59. bölüm izleme ekranı erişime açıldı. İşte, kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Sadakatsiz son bölüm full HD izleme ekranı ve 59. bölümde yaşananlar.

Haberin Devamı

Sadakatsiz son bölüm tek parça yayınlandı. Başrollerini Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen ve Berkay Ateş'in paylaştığı Sadakatsiz'de büyük finale sayılı günler kala yine heyecanlı anlar yaşandı. Bu hafta Derin tarafından yaralanan Volkan iyileşirken, Gönül Volkan sorununu kökünden çözmek için herkesi şoke eden adım attı. Dizinin final anında ise Volkan'ın polis tarafından tutuklanması gözleri yeni bölüm fragmanına çevirdi. Dizinin son bölümünü aşağıdaki bağlantıdan izleyebilirsiniz.

SADAKATSİZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Sadakatsiz 18 Mayıs Çarşamba yayınlanan 59. yeni bölümde Volkan cephesinde yaşanan şok tutuklama kararı dengeleri değiştiriyor!

Volkan’ın yaralanması ile Asya, Ali’nin babasını kaybetme ihtimaliyle sarsılır. Sürpriz bir haber alan Nil ve Selçuk yeni bir yol ayrımına gelir. En zor zamanında yanında bir kez daha Onur’u bulan Derin, ummadığı bir anın içine çekilir.

Haberin Devamı

Hata üstüne hata yapan Derin yolun sonuna geldiğini hissederken, Gönül Volkan sorununu kökünden çözmeye kararlıdır.

SADAKATSİZ YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragmanın ilerleyen günlerde yayınlanması bekleniyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!