Sadakatsiz 58. son bölümde Derin'in Volkan'ı bıçaklaması şoke etti! İşte Sadakatsiz son bölüm ve yeni bölüm fragmanı

Güncelleme Tarihi:

Sadakatsiz 58. son bölümde Derinin Volkanı bıçaklaması şoke etti İşte Sadakatsiz son bölüm ve yeni bölüm fragmanı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 12, 2022 03:18

Sadakatsiz 58. son bölüm izleme ekranı yayınlandı. Bir haftalık aranın ardından Kanal D ekranlarında seyirci karşısına çıkan Sadakatsiz'in 11 Mayıs tarihli son bölümünde Asya ve Ali’nin gizemli bir şekilde ortadan kayboluşu sonrası oklar Derin'e yönelirken, Volkan'ın Derin'den boşanmak istemesi dikkat çekti. Dizinin final anında ise Asya'nın gerçekleri anlatması ile kendisini kaybeden Derin'in Volkan'ı bıçaklaması ekranlara damga vurdu. Tüm bunların ardından dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte, Sadakatsiz son bölüm full HD izleme ekranı ve 59. yeni bölüm fragmanı.

Haberin Devamı

Sadakatsiz son bölüm tek parça yayınlandı. Başrollerini Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen ve Berkay Ateş'in paylaştığı Sadakatsiz'in 11 Mayıs akşamı yayınlanan son bölümünde Asya’nın sunduğu şart ile yol ayrımına gelen Volkan'ın ne karar vereceği merak dolu anlara sahne olurken Derin'in Asya'yı öldürmek isterken Volkan'ı bıçaklaması gözleri yeni bölüm fragmanına çevirdi. Dizinin son bölümünü aşağıdaki bağlantıdan izleyebilirsiniz.

SADAKATSİZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Sadakatsiz 11 Mayıs Çarşamba yayınlanan 58. yeni bölümde Derin ve Asya arasında kalan Volkan, bıçaklanıyor!

Asya ve Ali’nin gizemli bir şekilde ortadan kayboluşu ile tüm gözler Derin’e çevrilir. Derin’in şüpheli tavırları onu bir kez daha suçlu konumuna düşürürken, Volkan her yerde Asya ve Ali’yi aramaktadır. Onur, bu zor süreçte Derin’e destek olurken, Gönül’den de yardım ister. Asya’nın sunduğu şart ile yol ayrımına gelen Volkan'ın vereceği karar, tüm dengeleri bir kez daha sarsacak bir felakete sebep olur.

Haberin Devamı

SADAKATSİZ 59. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Sadakatsiz 59. Bölüm Fragmanı yayında! Volkan ikilemde kalıyor!

Sadakatsiz yeni bölümüylr Çarşamba 20.00’da Kanal D’de!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!