Ragnarok 3. sezon ne zaman? Ragnarok konusu ve oyuncuları

Güncelleme Tarihi:

Ragnarok 3. sezon ne zaman Ragnarok konusu ve oyuncuları
Oluşturulma Tarihi: Haziran 22, 2022 14:06

Ragnarok 3.sezonun ne zaman yayınlanacağı merak ediliyor. Dizinin ilk sezonu 2020 yılında ekranlara gelmişti. Thor efsanesinin konu edindiği dizinin yeni bölümleri de heyecanla bekleniyor. Peki Ragnarok 3. sezon ne zaman? İşte Ragnarok konusu ve oyuncuları

Haberin Devamı

Fantastik türündeki Ragnarok, ilk iki sezonuyla büyük bir ilgi gördü. İskandinav mitolojisinin Thor gibi önemli karakterlerini konu edinen Ragnarok yeni sezonu merak ediliyor. Peki, Ragnarok 3. sezon ne zaman yayınlanacak? İşte, Ragnarok 3. sezon hakkında bilgiler...

RAGNAROK 3. SEZON NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Netflix'in dizisi Ragnarok'un 3. sezonu da heyecanla bekleniyor. Dizi 3. sezonu ile de izleyiciyle buluşacak. Ancak yayın tarihi ile ilgili resmi bir açıklama henüz yapılmadı.

RAGNAROK KONUSU

Senaryo, iklimsel felaketlerin Dünya'yı kasıp kavurduğu bir dönemde geçiyor. Konu Edda isimli bir Norveç kasabasına odaklanıyor. Bu felaketler yaşanırken kasabada yaşayan bir grup genç doğaüstü güçlere sahip olduklarının farkına varıyor.

RAGNAROK OYUNCULARI

Haberin Devamı

Fantastik türdeki dizinin oyuncu kadrosunda David Stakston, Herman Tømmeraas, Synnøve Macody Lund, Theresa Frostad Eggesbø, Gísli Örn Garðarsson, Jonas Strand Gravli ve Emma Bones gibi isimler yer alıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!