Poyraz Karayelci nasıl trollendi?

Güncelleme Tarihi:

Poyraz Karayelci nasıl trollendi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 14, 2016 15:02

Eğer İlker Kaleli, izleyiciyi kandırma konusunda ‘Game of Thrones’un Jon Snow’unu canlandıran Kit Harrington’la kapışıyormuş da haberimiz yokmuş.

Haberin Devamı

Poyraz Karayel’de son paydos. Varlığıyla, emeğiyle, nefesiyle değer katan herkesin yüreğine sağlık.” 14 Haziran’da İlker Kaleli’nin, ‘Poyraz Karayel’in sezon finalinden hemen sonra paylaştığı bu tweet, ‘Poyraz Karayelciler’ için ağır bir darbe oldu. Nasıl olmasın? Sezon finalinde Poyraz’ın vuruluşunu, son nefesini verişini, kefenin içindeki halini, toprağa verilişini izleyip şoka giren seyirciye bir de bu tweet ağır geldi doğrusu. Oyunculardan bir kısmının ve yönetmenin ayrıldığı biliniyordu ama diziye adını veren karakteri oynayan İlker Kaleli? Yo dostum, olamaz. Sosyal medya Poyraz Karayel ağıtlarıyla sarsılırken, iki gün sonra Kaleli’den ikinci tweet geldi: “Her şey için çok teşekkürler... Pek bişey konuşamıyorum şu an. Çok teşekkürler...” Haydaaa...

Haberin Devamı

Meğer İlker Kaleli, izleyiciyi kandırma konusunda ‘Game of Thrones’un (GoT) Jon Snow’unu canlandıran Kit Harrington’la kapışıyormuş da haberimiz yokmuş. GoT’un beşinci sezonunun sonunda gaza gelen Gece Bekçileri, Jon Snow’u bıçakla delik deşik ediyor, o da tıpkı Poyraz Karayel gibi gözü açık gidiyordu. Sevilen karakterin ölümü sevenlerini ayağa kaldırdı ama ne fayda, yeni sezona kadar geçen yaklaşık bir yıl boyunca hem dizinin yapımcıları hem oyuncusu Kit Harrington (hiç utanmadan) Jon Snow’un öldüğünden başka laf etmedi. Derken sezon başladı ve Jon Snow aramıza geri döndü.

Poyraz Karayelci nasıl trollendi


Poyraz Karayel’ cephesinde de; yapımcı Limon Film’den, Kanal D’den ya da ekipten tüyo alınamadı. Çarşamba akşamı Sait Halim Paşa Yalısı’nda düzenlenen ilk bölüm izleme yemeğinde, bölümün son beş saniyesine gelindiğinde, İlker Kaleli dizide ve mekanda aynı anda ortaya çıktı. Sonrası şenlik! Poyraz Karayel gözünde yaşlarla Ayşegül’ün düğününü izlerken ekranda göründü ve bölüm bitti. Kaleli’nin yayından sonra paylaştığı tweet de açıklayıcı olmak şöyle dursun, gerilimi artırdı: “Öldüm ama hayattayım, tarifi çok zor...” Yani diyor ki daha çekeceğiniz var. İyi, çekeriz. Evet, trollenmiş olabiliriz ama böyle trole can kurban.

Haberin Devamı


Üçüncü sezonla ilgili ilk öğrendiklerimiz de şöyle:
 *İkinci sezon ‘İkinci Poyraz Dönemi’ydi, bu sezon ‘İkinci Ayşegül Dönemi’.
 *Kadronun yenileri müthiş: İlker Aksum, Çınar Saygıner karakteriyle, Poyraz’ın yerini doldurmak üzere gelmiş diziye. İşi zor. Her tür kötülüğü bünyesinde toplamış feci bir abisi (Fatih Dönmez), modern bir hanım olmakla birlikte kelimenin tam anlamıyla ‘kaynana’ olduğunu hemen ilan eden annesi (Ayda Aksel), bir ayağı çukurda babası (Ünal Silver) ve aslında kimin için çalıştığını henüz bilmediğimiz yardımcıları var (Funda Eryiğit).
*Umman ailesi de iyi toparlanmış görmeyeli. Bahri Baba ‘işten’ eve dönüp üç adam vurduğunu öylesine haber veriyor, zarafet timsali karısı Despina Hanım “Aç mısın? Sofrayı kurdurayım” diyor. Düzinelerce level atlanmış.

 

BAKMADAN GEÇME!