Paramparça 84. bölüm yeni fragmanında Dilara büyük şok yaşıyor

Güncelleme Tarihi:

Paramparça 84. bölüm yeni fragmanında Dilara büyük şok yaşıyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 19, 2016 17:46

Paramparça dizisinin bu akşam ekrana gelecek yeni bölümü öncesi yayınlanan fragmanlar diziye dair çarpıcı ipuçları verdi. Uzun soluklu dizi bu akşam 84. bölümüyle izleyici karşısına çıkacak. Yeni bölümde Dilara'yı oğluyla tehdit eden Harun'u ise kötü bir sürpriz bekliyor. Peki, Paramparça 84. bölüm yeni fragmanında başka neler yaşanıyor? İşte, Paramparça 84. bölüm fragmanları ve detaylar!

Haberin Devamı

Paramparça'nın yeni bölümü için heyecanlı bekleyiş sürerken arka arkaya 4 fragman birden yayınlandı. Dizinin yer aldığı kanaldan yayınlanan fragmanlar, Paramparça takipçilerine bomba gelişmelerin sinyalini verdi. Ekranların uzun soluklu dizisi Paramparça'nın bugünkü bölümünde Cansu'nun ortalıktan kaybolması Dilara'yı korkutuyor, Cihan'dan yardım istemesi ise yeni bir krize neden oluyor. Dilara'yı bazı şeylere ortak etmek için oğlunu kullanan Harun'u ise kötü bir sürpriz bekliyor. Peki, Paramparça yeni fragmanlarında dikkat çeken diğer detaylarda neler var? Genç ve deneyimli isimlerin bir arada bulunduğu kadrosuyla emin adımlarla ilerleyen Paramparça yeni fragmanı ve bu haftaki bölümün kısa bir özeti detayda!

Geçtiğimiz hafta kucağında Emre bebek ile Hazal’ın kapısına dayanan Cansu ne kadar büyük bir yanlış yaptığının farkında değildir. Kaybettiği bebeğini Emre Bebek'i koyan ve kısa sürede ona bağlanan Cansu’nun ruh hali Hazal’ı ürkütür ancak Emre bebek her ikisini de daha çok korkutacaktır.

Haberin Devamı

BÜYÜK ŞOK YAŞIYOR

Mithat ise Hazal’a aşık olmuş ancak polis olduğunu açıklayamayacağı için bu ilişkiyi bitirmeye karar vermiştir. Mithat’ın evine giden Hazal, gördüğü manzara karşısında yıkılır. Rahmi, Asuman ve Candan’ın ipliğini pazara çıkarmaya kararlıdır.

Cansu’nun Emre’yi kaçırdığını öğrenen Dilara, Cansu’yu bulmak için evden çıkar. Döndüğünde Damir’i Alaz ile baş başa bulur. Dilara çaresizdir. Harun ise Dubrovnik’te başını derde sokmuş, evde olup bitenlerden habersizdir. Dilara, Cihan’dan yardım ister.

BAKMADAN GEÇME!