Pantene Altın Kelebek ödülleri adayları (2022) 48. Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Güncelleme Tarihi:

Pantene Altın Kelebek ödülleri adayları (2022) 48. Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda
Oluşturulma Tarihi: Aralık 04, 2022 18:31

Pantene Altın Kelebek 2022 için sayılı dakikalar kaldı. Bu yıl 48' incisi düzenlenecek olan Türkiye’nin en prestijli ödül törenlerinden olan Pantene Altın Kelebek adayları belli oldu. Cem Davran ve Çağla Şikel'in sunumuyla Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni canlı yayınla Kanal D ekranlarında yayınlanacak. Organizasyonda aynı zamanda ünlü isimler sahne alacak. Peki, Pantene Altın Kelebek ne zaman saat kaçta hangi kanalda? İşte, 2022 Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni adayları...

Haberin Devamı

Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni'nde en iyiler belli oluyor. Yüzde 70'lik kısmının halk oylamasıyla oluşacağı değerlendirme süreci, yüzde 30 oranında ise jüri üyelerinin vereceği oylarla ödüller sahiplerini bulacak. Zorlu PSM’de gerçekleşecek olan özel gecede sürpriz sanatçıların özel performansları da ekranlara gelecek. Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni 4 Aralık Pazar akşamı ortak canlı yayınla Kanal D ve Teve2'de yayınlanacak.

PANTENE ALTIN KELEBEK ÖDÜLLÜLERİ NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Cem Davran ve Çağla Şikel'in sunumuyla Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni 4 Aralık Pazar akşamı canlı yayınla saat 19.00'da Kanal D ve Teve2'de!

JÜRİ ÜYELERİ

Altın Kelebek Ödül Töreni jürisinde Faruk Bayhan, Erol Evgin, Nevra Serezli, Bengü, Simge ve Ersay Üner’in yanı sıra Hürriyet ekibinden Selim Akçin, Savaş Özbey, Onur Baştürk, Ömür Gedik, Orkun Ün ve Hakan Gence yer aldı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!