Örümcek Adam 3 konusu nedir, oyuncuları kimler? Örümcek Adam 3 bugün tv'de!

Güncelleme Tarihi:

Örümcek Adam 3 konusu nedir, oyuncuları kimler Örümcek Adam 3 bugün tvde
Oluşturulma Tarihi: Aralık 09, 2022 15:32

2007 ABD yapımı sinema filmi Örümcek Adam 3 ekranlara geliyor. Örümcek Adam serisinin 3. filmidir. Amerika çizgi roman yapım şirketi Marvel tarafından yapılmıştır. Peki, Örümcek Adam 3 konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte filmin detayları...

Haberin Devamı

Örümcek Adam film serisinin üçüncüsü bu akşam ekranlarda olacak. Bu filmde Örümcek Adam 2'de olmayan Topher Grace, Bryce Dallas Howard ve Thomas Haden Church de yer alıyor. Film, 4 Mayıs 2007'de ABD'de, 23 Mayıs 2007'de Türkiye'de vizyona girmişti. Peki, Örümcek Adam 3 konusu nedir, oyuncuları kimler?

ÖRÜMCEK ADAM 3 KONUSU NEDİR?

Peter Parker ya da Örümcek Adam, bir kez daha izleyicisi ile buluşuyor. Her ne kadar nihayet hayatını bir düzen üzerine kurmuş olsa da Peter Parker özel hayatı bir yanda, Örümcek Adam kimliği diğer yanda yaşarken zorlanır. Örümcek Adam olmanın en temel tehlikesi ise her an nerede geleceğini kestiremediği tehlikeler ile kuşatılmış olma ihtimalidir. Bu sırada Peter’ın rahatsız edici bir kibri çıkar ortaya. Sevenleri bu durumdan olumsuz etkilenirler. Sadece üzülmek açısından değil, onun sırf bu özelliğinden ötürü Venom ile Kum Adam’ın saldırılarına kulak asmayarak ailesini ve tüm sevdiklerini farkında olmadan tehlikeye atacaktır.

Haberin Devamı

ÖRÜMCEK ADAM 3 OYUNCULARI KİMLER?

Yönetmenliğini Sam Raimi'nin yaptığı filmin başrollerini Tobey Maguire, Kirsten Dunst, James Franco, Rosemary Harris ve J.K. Simmons paylaşmaktadır.

Ayrıca bu filme Örümcek Adam 2'de olmayan Topher Grace, Bryce Dallas Howard ve Thomas Haden Church de eklenmiştir.

BAKMADAN GEÇME!