Öğretmen dizisi 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - Ateş'ten Akif Öğretmen'e büyük itiraf

Güncelleme Tarihi:

Öğretmen dizisi 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - Ateşten Akif Öğretmene büyük itiraf
Oluşturulma Tarihi: Mart 19, 2020 02:01

İlker Kaleli, Ceren Moray, Afra Saraçoğlu'nun başrollerini paylaştığı çarşamba akşamları ekranlara gelen Öğretmen dizisi bu hafta 3. bölümü ile izleyici karşısına çıktı. Öğretmen'in heyecanlı anları ekranlara getiren son bölümü sonrası yayınlanan 4. bölüm fragmanında Ateş'in itirafı sınıftakileri şoke etti. Peki, Öğretmen'in yeni bölümünde neler olacak? İşte, Öğretmen 4. yeni bölüm fragmanı ve önümüzdeki hafta dizide yaşanacaklar.

Haberin Devamı

FOX TV ekranlarında yayınlanan Öğretmen bu hafta ekran başındakilere heyecanlı anlar yaşattı. Öğretmen dizinin 18 Mart Çarşamba akşamı yayınlanan 3. bölümünün ardından gözler yeni bölümde yaşanacaklara çevrildi. İşte, Öğretmen'in yeni bölüm fragmanından görüntüler.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Küçükkapı Lisesi 12A Sınıfı, Mevsim’in itirafı ile Akif Erdem’in ikinci dersini geçmeyi başarmıştır. Fakat bir sonraki soruyu çözecek olanlar öğrenciler değil, işin profesyonelleridir. Yani polisler. Yılmaz Komiser, Rüya’nın sahte videosunu çeken öğrenciyi bulamadığı takdirde, kötü şeyler olacaktır.

Sınıfta ise bir önceki günün ardından herkes birbirine olan güvenini yitirmiştir. Polisin aradığı kişiyi ortaya çıkarmak için tüm sınıf birbirine saldırıyordur.

Akif’i gören Zeynep’in ise hatıraları yerine gelmiş midir? Yoksa ona çarpan kişi Akif Erdem midir?

BAKMADAN GEÇME!