O Ses Türkiye Saadet kimdir, soyadı ne, kaç yaşında?

Güncelleme Tarihi:

O Ses Türkiye Saadet kimdir, soyadı ne, kaç yaşında
Oluşturulma Tarihi: Aralık 20, 2019 17:08

O Ses Türkiye backstage sunucusu olarak tanınan Saadet Özsırkıntı, konuk olarak katıldığı programlar ve sosyal medya paylaşımlarıyla dikkatleri üzerine çekiyor. O Ses Türkiye'nin yanı sıra Survivor'la da tanınan Saadet Özsırkıntı'nın hayatına ilişkin bilgiler merak ediliyor. Peki, O Ses Türkiye Saadet kimdir, kaç yaşında? Saadet Özsırkıntı hakkında bilgiler…

Haberin Devamı

O Ses Türkiye ile tanınan Saadet Özsırkıntı, 1990 yılının Mayıs ayında dünyaya geldi. Aslen Adanalı’dır. Özel Çağ Koleji mezuniyetinin ardından Koç Üniversitesi eğitimi ve Maltepe Üniversitesi Sosyoloji Bölümünde eğitim aldı. Dil eğitimi için İngiltere’ye gitti, bir süre yaşantısını orada sürdürdü. İlk olarak reklam projeleriyle tanınan güzel sunucu daha sonra Tv 8 kanalında Dünya Listeleri Müzik programının sunuculuğunu üstlendi.

Acun Ilıcalı projelerinde görev alan Saadet Özsırkıntı, 2015 yılında 3.Dijital Dünyanın Enleri Ödül Töreninde, Yılın En İyi Çıkış Yapan Program Sunucusu oldu. Sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanan Saadet Özsırkıntı, O Ses Türkiye ve Survivor paylaşımlarında bulunuyor.

 

 

BAKMADAN GEÇME!