Ömer Öztürk kimdir? Vapurda Çay, Simit, Sohbet programıyla tanınıyor

Güncelleme Tarihi:

Ömer Öztürk kimdir Vapurda Çay, Simit, Sohbet programıyla tanınıyor
OluÅŸturulma Tarihi: Ocak 03, 2021 12:02

Vapurda Çay, Simit, Sohbet programıyla tanınan Ömer Öztürk'ün hayatıyla ilgili bilgiler merak konusu oldu. Ömer Öztürk, TRT ekranlarında yayınlanan ‘Vapurda Çay, Simit, Sohbet’ adlı kültür-sanat içerikli televizyon programının yapımcılığını ve sunuculuğu üstlenmektedir. Peki, Ömer Öztürk kimdir?

Haberin Devamı

1982 Eskişehir doğumludur. Lisans eğitimini İstanbul  Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde tamamlamıştır. Üniversite yıllarında fotoğrafla tanışmış  ve fotoğraf sanatını bir yaşam biçimine dönüştürmüştü

Ä°stanbul Bilgi Ãœniversitesi Ä°letiÅŸim Fakültesi,  Mimar Sinan Güzel Sanatlarda, televizyon haberciliÄŸi ve programcılığı  ile sinema bölümünde  akademik çalışan olarak ders vermiÅŸtir.  2010 yılında paradiso film’i kurmuÅŸtur. Profesyonel olarak fotoÄŸrafçılık ve yönetmenlik yapmaktadır.  Paradiso fotoÄŸraf atölyesinde ve bir çok seminerde ‘fotoÄŸrafçılık’  üzerine eÄŸitim vermiÅŸtir.ÂÖmer Öztürk  aynı zamanda belgesel sinemacılar birliÄŸi ve Ä°FSAK üyesidir. Aydın DoÄŸan genç iletiÅŸimciler yarışmasında en iyi belgesel film dalında 1.’lik ödülü kazanmıştır. Åžrket-i hayriye; Ä°stanbul Åžehir Hatları Ä°ÅŸletmeleri resmi fotoÄŸrafçısıdır. 

Haberin Devamı

TRT ekranlarında yayınlanan ‘Vapurda Çay, Simit, Sohbet’ adlı kültür-sanat içerikli televizyon programının yapımcılığını ve sunuculuğu üstlenmektedir.  

BAKMADAN GEÇME!