O Kız son bölümde şoke eden yüzleşme... Melek ve Kadir karşı karşıya! İşte O Kız 16. son bölümde yaşananlar

Güncelleme Tarihi:

O Kız son bölümde şoke eden yüzleşme... Melek ve Kadir karşı karşıya İşte O Kız 16. son bölümde yaşananlar
Oluşturulma Tarihi: Ocak 05, 2023 02:23

O Kız 16. son bölüm izleme ekranı, kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için yayınlandı. Kanal D’nin, yapımını Content House’un üstlendiği iddialı dizisi O Kız'ın 4 Ocak tarihli son bölümünde, Zeynep'in Doruk yerine Ozan'ı öpmesi herkesi şoke ederken yılbaşı partisi sonrası yaşananlar da şoke etti. Dizinin final anında ise Kadir'in yıllardır aradığı Melek'le karşılaşması O Kız'ın son bölümüne damga vurdu. İşte, kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için O Kız son bölüm full HD kesintisiz izleme ekranı ve 16. bölümde yaşananlar.

Haberin Devamı

O Kız son bölüm tek parça yayınlandı. Her çarşamba Kanal D ekranlarında sevenlerinin karşısına çıkan O Kız'da bu hafta  Ozan, Zeynep'in sarhoş olmasından faydalanarak onu kendi evine götürürken, Sitare'nin 'polisi arayacağım' dediğini duyan Zeynep'in , babasının uyuşturucu kuryeliği yaparken yakalandığını öğrenmesi dikkat çekti. Melek ve Kadir karşılaşması ile yeni bölümde çarpıcı gelişmelerin yaşanacağının sinyallerini verdi.

O KIZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?


O Kız'ın 4 Ocak Çarşamba günü yayınlanan 16. Bölümünde Zeynep ve Doruk arasında ipler geriliyor!

Zeynep ve Ozan’ı samimi bir şekilde gören Doruk, gördüğü manzara karşısında şoka girer. Ozan da ondan çok farklı bir durumda değil. İkisi de birbirine tamamen zıt duygularla Zeynep’e kilitlenmiş durumdadır.

Haberin Devamı

Entrikaları bitmeyen Sitare ise zaferini kutlamak için elinde iki kadehle Ozan’ın yanına gelir, kadehini manalı bir şekilde Ozan’ın kadehine tokuşturur. Yine amacına ulaşmıştır.

Operasyon devam ederken, polisler herkesi yere yatırmıştır, hiçbir şeyden haberi olmayan Kadir’in teslim ettiği paketin içinden çıkan uyuşturucu maddeler polisler tarafından ele geçirilir. Kadir şok olmuş durumdadır. Heyecan ve panikle neler olduğunu anlamaya çalışan Kadir’i büyük bir sürpriz beklemektir.

O KIZ YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragmanın ilerleyen günlerde yayınlanması bekleniyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!