O Kız 3. son bölümde Zeynep kaçırıldı mı? İşte O Kız yeni bölüm fragmanı ve son bölüm

Güncelleme Tarihi:

O Kız 3. son bölümde Zeynep kaçırıldı mı İşte O Kız yeni bölüm fragmanı ve son bölüm
Oluşturulma Tarihi: Ekim 06, 2022 02:23

O Kız 3. son bölüm izleme ekranı internetten yayınlandı. Başrollerinde Erkan Petekkaya ve Dilin Döğer'in yer aldığı O Kız dizisinin 5 Ekim tarihli son bölümünde, Sitare'nin zor zamanlar geçiren Zeynep'e Ozan'la aşk yaşaması için teklifte bulunması çarpıcı gelişmelerden oldu. Parayı Kadir'in aldığını duyan Fevzi'nin Kadir ve Zeynep'i evden atması yüreklere dokunurken Zeynep'in arabasına bindiği kişi şoke etti. İşte, O Kız son bölüm full HD izleme ekranı ve 4. yeni bölüm fragmanı.

Haberin Devamı

O Kız son bölüm tek parça yayınlandı. Kanal D ekranlarında 5 Ekim Çarşamba akşamı seyirci karşısına çıkan O Kız'da bu hafta yaşadığı olaylar Zeynep’i çaresizliğe sürüklerken, Sitare'yi bekleyen Zeynep'in kendisiyle evlenmek isteyen adamın arabasına yanlışlıkla binmesi merak dolu anlara neden oldu. Tüm bunların ardından dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

O KIZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Zeynep’i hastaneye bırakan Ozan kızın hayatıyla ilgili tanık olduğu şeyler karşısında dehşete düşer. Sitare ise ajansta işlerin kötüye gitmesi nedeniyle deliye dönmüştür. Bu kötü durumun içinden çıkabilmek için Zeynep’e bir teklifte bulunacaktır. Ve Ozan da ne kadar istemese de onunla birlikte hareket etmek zorundadır. Sitare Zeynep’e kızın bütün problemlerini çözme vaadiyle özel bir teklifte bulunur. Yaşadığı olaylar Zeynep’i çaresizliğe sürüklemiştir. Vereceği karar herkesin hayatını değiştirecektir.

Haberin Devamı

O KIZ 4. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

O Kız 4. Bölüm Fragmanı yayında! Zeynep, Ozan ve Sitare'nin teklifini kabul ediyor!

Çaresiz kalan Zeynep ne yapacağını bilemez bir haldedir. Artık tek çıkış yolu kalmıştır. Sitare ve Ozan'ın teklifini kabul etmek...

O Kız yeni bölümüyle 12 Ekim Çarşamba 20.00'da Kanal D'de!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!