O Kız 14. son bölüme Türkan ve Melek karşılaşması damga vurdu! İşte O Kız son bölüm ve yeni bölüm fragmanı

Güncelleme Tarihi:

O Kız 14. son bölüme Türkan ve Melek karşılaşması damga vurdu İşte O Kız son bölüm ve yeni bölüm fragmanı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 22, 2022 02:08

O Kız 14. son bölüm izleme ekranı, kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için yayınlandı. Kanal D’nin, yapımını Content House’un üstlendiği iddialı dizisi O Kız'ın 21 Aralık tarihli son bölümünde, Miras yüzünden Doruk ile karşı karşıya gelen Sitare'nin son kozunu oynayıp intihara kalkışması dikkat çekti. Zeynep babası ve dedesi ile evden ayrılmaya karar verirken, final anına Tükan ve Melek'in karşılaşması damga vurdu. Tüm bunların ardından O Kız son bölüm kesintisiz izleme ekranı erişime açıldı. İşte, O Kız son bölüm full HD izleme ekranı ve yeni bölüm fragmanı

Haberin Devamı

O Kız son bölüm tek parça yayınlandı. Her çarşamba Kanal D ekranlarında sevenlerinin karşısına çıkan O Kız'da bu hafta Doruk'un Zeynep'i korumak için her şeyi kabul etmesi, Sitare'ye zafer kazandırırken, büyük bir servete konacağını sanan Sitare, Ardıç'ın yurtdışındaki iş ortaklıkları nedeniyle kendisine ve Doruk'a yüklü bir borç kaldığını öğrendi. Dizinin yayınlanan yeni bölüm fragmanında Ozan'ın Zeynep'lerin evine gelip görüntüleri izlettirmek istemesi çarpıcı gelişmelerin ipuçlarını verdi.

O KIZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

O Kız'ın 21 Aralık Çarşamba günü yayınlanan 14. Bölümünde Zeynep, herkes tarafından aldatıldığını düşünüyor!

Sitare’nin maskesini düşürme niyetine giren Doruk, aslında Sitare’nin tuzağına düşmüştür. Doruk her şeyin Sitare’nin oyunu olduğundan emindir. Sitare ve Ozan’a yaşadıkları çarpık ilişkiyle ilgili açıkça patlaması üçlü arasındaki yayları iyice gerer. Ozan, Doruk tehdidinden tamamen kurtulmak için Zeynep’e ilan-ı aşk eder.

Haberin Devamı

Zeynep, Sitare’nin telkinleriyle ne kadar içinden gelmese de Ozan’a gerçek bir şans vermek için kendini zorlar. Melek, ajansa tamamen girmesiyle Doruk’un gölgesi gibi, devamlı peşindedir ama Doruk onun ilgisine karşılık vermez.

O KIZ YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Zeynep'in Doruk'la olan yakınlaşmasından rahatsız olan ve ikilinin samimi görüntülerini bulan Ozan, geri dönüşü olmayan bir şey yapmayı planlıyor. Zeynep'i ateşe atmak isteyen Ozan'ın karşısına ise Sitare dikiliyor! Peki Sitare Ozan'ı durdurabilecek mi?

O Kız yeni bölümüyle Çarşamba 20.00'da Kanal D'de!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!