No: 309 47. bölüm fragmanında mahkemenin verdiği karar şok etkisi yarattı

Güncelleme Tarihi:

No: 309 47. bölüm fragmanında mahkemenin verdiği karar şok etkisi yarattı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 10, 2017 09:21

No: 309 47. yeni bölüm fragmanında boşanmak üzere olan Onur ve Lale, mahkemede çok zor bir durumla karşı karşıya kalıyor. No: 309 47. yeni bölüm fragmanında artık evlilik danışmanının takibinde olacak olan ikili, yaptıkları ve yapacakları hakkında danışmana olan bağlılığını sürdürecek. No: 309 47. yeni bölüm fragmanında zor bir durumla karşılaşan ikili ortada kalıyor. İşte, yeni bölümde yaşanacak olaylar

Haberin Devamı

No: 309 47. yeni bölüm fragmanında beklenmedik gelişmeler yaşanıyor. Onur ve Lale arasında geçen sıkıntılı süreç, mahkemeye taşınmıştır. No: 309 47. yeni bölüm fragmanında mahkeme karşısında boşanma isteklerini dile getiren ikili için en büyük şok, evlilik danışmanlığı kararı olmuştur. Peki, No: 309 47. yeni bölüm fragmanında evlilik danışmanının gözetimi altında tutulan Onur ve Lale ikilisi, bu dönem çerçevesinde neler yaşayacaktır? İşte, konuyla ilgili detaylı bilgiler 

Onur ve Lale boşanacaklarını düşünürken büyük bir sürprizle karşılaşırlar. Hakim, Onur ve Lale’nin aile terapistine gitmelerine karar vermiştir. Bu karar Onur ve Lale’yi mutsuz ederken, özellikle Songül ve Yıldız’ı çok mutlu eder. Onlar için bir umut doğmuştur. Onur ve Lale mecburen terapiste gitmeye ve onun verdiği görevleri yerine getirmeye başlarlar. İlk görevleri ilişkilerine baştan başlamak olacaktır.

Haberin Devamı

10 Mayıs Çarşamba günü saat 20.00’de ekrana gelecek 47.bölümde, aile terapisti rolüyle No: 309’a ünlü TV programcısı ve oyuncu Yavuz Seçkin konuk olacak.

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Onur ve Lale’nin arasındaki buzlar tam erimişken yine bir yanlış anlama aralarını bozar. Onur Lale’ye çok sinirlenmiştir ve ona bir ders vermeye karar verir. Onur’un davranışları Lale’yi iyice hırslandırır, aralarında kıyasıya bir mücadele başlar. Bu arada mahkeme günü gelip çatmıştır. Sonuç ne olacaktır?

No: 309 47. bölüm fragmanında mahkemenin verdiği karar şok etkisi yarattı

YAVUZ SEÇKİN KİMDİR

Yavuz Seçkin kimdir, Yavuz Seçkin, 2 ocak 1969 tarihinde İstanbulda Doğmuştur. Şişli Motor Meslek Lisesi’nden 1988 yılında mezun oldu. Gültepe’de bir dükkan işleten, ticaretle uğraşan bir esnaftı. Arkadaşlarının gaza getirmesi ile “İner misin Çıkarmısın” yarışmasına katılmış ve hayatı değişmiş.

1997 yılında , “İner misin Çıkarmısın” yetenek yarışmasına da katılarak birinci olmuştur. Bu sayede 28 yaşında taklit yeteneğini keşfetmiştir. ” On Parmak On Marifet ” isimli yarışmaya da katılan Yavuz Seçkin Aynı yarışmada İsmail Baki Tuncer ile tanışıp birlikte radyo programı yapmaya başlamıştır.

Haberin Devamı

2002 yılında “Yavuz’un Minibüsü” adlı programıyla Radyo Klas’ta yayın hayatına başladı. Sonraları programında telefon şakalarına yer vererek birçok ünlüye şakalar yaptı. Daha sonra Radyo Klas’tan ayrıldı ve Süper FM’de program yapmaya başladı. Televizyon skeçlerinde yer aldı.

Yavuz Seçkin, partneri İsmail Baki Tuncer ile birlikte Süleyman Demirel, Bülent Ecevit, Bülent Ersoy, Ahmet Çakar, Güneri Civaoğlu, Mehmet Ali Birand, Cemil İpekçi, Erman Toroğlu, Aziz Yıldırım, Hıncal Uluç, Fatih Terim gibi bir çok ünlünün taklitini başarı ile yapmaktadır.

Atv’de oynayan “Avrupa Yakası” dizi filmde “Sertaç” rolü ile televizyon dünyasına adım attı. Diziyi stand-up gösterileri, şov programları (Co-Medya) ve reklam filmleri takip etti.

Haberin Devamı

Eylül 2008 yılında TV 8 kanalında medyatik ünlülerimizin tiplemelerinin yer aldığı, aralara da kendi halk tiplemelerimizin serpiştirildiği bir medya komedisi “Co-medya” adlı komedi programını yaptı.

Yavuz Seçkin’in ilk eşi olan Havva Tavukçu’dan, Oğuzhan (19) ve Zeynep (16) adında iki çocuğu var.

Yavuz Seçkin, ikinci evliliğini bale öğretmeni ve balerin Dicle Güler ile 12 haziran 2010 tarihinde yaptı.

Filmleri :
2008 – Comedya
2006 – Dünyayı Kurtaran Adamın Oğlu
2006 – Sevimli Dinozor – (Seslendirme)
2004 – 2009 – Avrupa Yakası (Sertaç)
2002 – Hastayım Doktor –

 

BAKMADAN GEÇME!