Müge Anlı yeni bölümleri bir süre yok mu? Müge Anlı'dan sezon finali açıklaması

Güncelleme Tarihi:

Müge Anlı yeni bölümleri bir süre yok mu Müge Anlıdan sezon finali açıklaması
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 29, 2020 17:03

Atv’nin haftalık yayın akışında Müge Anlı ile Tatlı Sert programının eksikliği dikkat çekti. Program takipçileri, ‘Müge Anlı yeni bölümleri bir süre yok mu, yeni bölümler neden yok?’ gibi sorulara internet üzerinden yanıt arıyor. Müge Anlı 29 Temmuz tarihli yayında yeni bölümlerle ilgili açıklamalarda bulundu. Peki, Müge Anlı sezon finali mi yapacak, yeni bölümler ne zaman yayınlanacak?

Haberin Devamı

Müge Anlı kendi adını taşıyan programının yeni bölümleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Geçtiğimiz haftalarda pandemi nedeniyle programa ara verdiklerini hatırlatan ve bu nedenle sezon finali yapmayacaklarını söyleyen Müge Anlı, 11 yıllık stüdyolarından taşınacaklarını, bu nedenle yeni bölümlerinin yayınlanmayacağını açıkladı. Yeni stüdyoya geçer geçmez yayına başlayacaklarını belirten Müge Anlı, 3-4 hafta sonra yeni bölümleriyle kaldıkları yerden devam edeceklerinin müjdesini verdi.

MÜGE ANLI KİMDİR?

Türk televizyon sunucusu ve gazeteci Müge Anlı, 19 Aralık 1973 tarihinde dünyaya geldi. Lisansını Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde tamamladı. Lisans eğitimi ardından Kadir Has Üniversitesi’nde Hukuk üzerine Yüksek Lisans yaptı. 2007 yılında Şenay Düdek ile birlikte Dobra Dobra programının sunuculuğunu üstlendi. Bu programda magazin camiasının önemli isimlerini ağırlayan Müge Anlı’ya beğeni toplayan programın ikinci sezonunda Pakize Suda eşlik etti. İlk başarısını bir magazin programıyla yakalaya Müge Anlı, uzun bir süredir kayıpları bulduğu, cinayetleri aydınlattığı programıyla tanınıyor.

BAKMADAN GEÇME!