Müge Anlı sezon finali ne zaman 2022?

Güncelleme Tarihi:

Müge Anlı sezon finali ne zaman 2022
Oluşturulma Tarihi: Haziran 24, 2022 10:45

Müge Anlı sezon finali ne zaman sorusunun yanıtı izleyiciler tarafından merak ediliyor. Yaklaşık 3 bin bölümdür izleyiciyle buluşan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı sezon finali ile ekranlara kısa bir ara verecek. Peki Müge Anlı sezon finali ne zaman? İşte konuyla ilgili bilgiler...

Haberin Devamı

Müge Anlı'nın ne zaman sezon finali yapacağı merak ediliyor. Pek çok olayın aydınlatıldığı ve sonuca ulaştığı program yaz aylarının gelmesiyle ekranlara kısa bir ara veriyor. Peki, Müge Anlı ne zaman sezon finali yapacak? İşte detaylar...

2022 MÜGE ANLI SEZON FİNALİ NE ZAMAN ?

Müge Anlı ile Tatlı Sert isimli program bugün (24 Haziran 2022) sezon finali yapıyor.

MÜGE ANLI KİMDİR?

19 Aralık 1973 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Müge Anlı, Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi’nden mezun oldu. Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi’ne başladığı yıl; Kanal 6’da staja başladı Staj yaparken kısa sürede kadroya alındı; yönetmen yardımcısı oldu. Kenan Erçetingöz’ün teklifi üzerine Magazin gazeteciliğine başladı.

Anlı’nın 1993 yılında evlenip 2008 yılında boşandığı Gazeteci Burhan Akdağ ile evliliğinden şimdilerde 16 yaşında olan bir kızı var.

Haberin Devamı

Başarılı gazeteci geçtiğimiz günlerde canlı yayında Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evleneceğini duyurdu. Anlı açıklamasında, ‘Müstakbel damadınızın adı Şinasi Yüzbaşıoğlu. Kendisi devlet memuru. Çok da saygı duyduğum bir mesleği var.’ dedi.

 

BAKMADAN GEÇME!