Müge Anlı ne zaman başlayacak 2022, yeni sezon tarihi belli oldu mu?

Güncelleme Tarihi:

Müge Anlı ne zaman başlayacak 2022, yeni sezon tarihi belli oldu mu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 20, 2022 13:17

ATV ekranlarının ilgiyle takip edilen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert programı geçtiğimiz haftalarda sezon finali yapmıştı. Programın takipçileri Müge Anlı yeni sezon için tarih araştırmalarına başladı. Sezon finalini evleneceği müjdesini vererek yapan Müge Anlı, evliliğinin ardından yeni sezon ilk programında heyecanla bekleniyor. Peki, Müge Anlı ne zaman başlıyor, yeni sezon tarihi belli oldu mu? İşte detaylar...

Haberin Devamı

Hafta içi her gün ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, sunucusu Müge Anlı ile yeni sezonda da izleyicilerle buluşacak. Müge Anlı, 24 Haziran'da sezon finali yapmıştı. Bu süre içerisinde evlenen Müge Anlı'nın ekranlara ne zaman döneceği merak konusu oldu. Müge Anlı yeni sezon tarihi belli oldu mu, ne zaman başlayacak?

MÜGE ANLI NE ZAMAN BAŞLAYACAK 2022?

Müge Anlı'nın sunuculuğunu üstlendiği Müge Anlı ile Tatlı Sert programı yeni sezon tarihi henüz netleşmedi. Ancak geçtiğimiz sezonlarda Ağustos sonunda başlayan Müge Anlı'nın yine aynı dönemlerde başlaması bekleniyor. Müge Anlı 15. sezonuyla hafta içi her gün saat 10:00'da ekranlarda olacak.

BAKMADAN GEÇME!