Merve Kovancı kimdir? Kısmetse Olur Merve'nin babası neden öldü?

Güncelleme Tarihi:

Merve Kovancı kimdir Kısmetse Olur Mervenin babası neden öldü
Oluşturulma Tarihi: Şubat 09, 2017 09:51

Kısmetse Olur, bu kez acı bir haberle gündeme geldi. Gelin adaylarından Merve Kovancı'nın babasının vefat haberi evdekilere bir zarfla duyuruldu. Haber evdeki tüm adaylara duygusal anlar yaşatırken; program takipçileri, 'Merve Kovancı kimdir?' sorusuna yanıt aramaya başladı. İşte, Kısmetse OIur gelin adayı Merve Kovancı'nın özgeçmişi ve babasının ölüm nedeni!

Haberin Devamı

Kısmetse Olur evinin sert mizaçlı gelin adaylarından Merve Kovancı, programın bugünkü bölümüne damga vuran isim oldu. Eve gelen zarfla gelin adayının ailesiyle ilgili acı bir haber verildi. Merve Kovancı’nın babasının vefat ettiği haberi evdeki tüm adayları derinden etkiledi. Peki, Merve Kovancı kimdir, kaç yaşında?

Merve Kovancı, bu kez acı bir haberle gündeme geldi. Kapıya gelen zarfı gelin adaylarından Sibel açtı ve ölüm haberi herkes üzerinde şok etkisi yarattı. Ne yazık ki gelin adaylarından Merve Kovancı'nın babası vefat etmişti. Bu haberden sonra tüm ev yas havasına büründü, bütün adaylar Merve'nin acısını paylaştı. Gelin adayının babasının bir süredir kanser tedavisi gördüğü, bu nedenle hayatını kaybettiği öğrenildi. Yaşananlardan sonra ‘Merve Kovancı kimdir?’ sorusunu yeniden gündeme getirdi. İşte, gelin adayının hayatına dair detaylar!

Haberin Devamı

MERVE KOVANCI KİMDİR?

Merve Kovancı, 23 yaşında ve yarışmaya İstanbul'dan katılıyor. Boğa burcu olan ve gayrimenkul danışmanlığı yapan Merve Kovancı, şu an çalışmıyor. Akın'a talip geldiğini açıklayan yeni gelin adayı daha önce “Bugün Ne Giysem” adlı moda programında da boy göstermişti. Merve programa başvurduğunda babasının hasta olduğunu ve ona kendisinin baktığını söylemişti. Sık sık gelin ve damat adaylarıyla karşı karşıya gelen Merve Kovancı'nın eve gelir gelmez uyarı alması Seda Akgül tarafından 'rekor' olarak değerlendirilmişti.  Yeni gelin adayının yaşını 30 değilde 23 olarak göstermesi,  damat adayları tarafından oldukça kötü karşılanmış. uzun süre unutulmamıştı. 

 

BAKMADAN GEÇME!