Mehmetçik Kûtulamâre dizisinin son bölümünde aksiyon arttı! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Mehmetçik Kûtulamâre dizisinin son bölümünde aksiyon arttı Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 03, 2018 23:16

Mehmetçik Kûtulamâre dizisi ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine heyecan dolu anlar yaşatmaya devam etti. Dizinin yayınlanan son bölümünde Üsküplü ve neferleri, İngiliz öncü birliğini yok etmek ve ellerindeki önemli bilgileri ele geçirmek için saldırıya geçti. Son bölümün bitmesinin hemen ardından yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, Mehmetçik Kûtulamâre dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Mehmetçik Kûtulamâre dizisi yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine hareketli dakikalar yaşatmaya devam etti. Dizinin yayınlanan son bölümünde ne olursa olsun o çantayı ele geçirip birliği yok etmeyi göze alan Üsküplü, neferlerinden birinin şehadetiyle sarsıldı. Son bölümün bitmesinin hemen ardından yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, Mehmetçik Kûtulamâre dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Mehmetçik Kûtulamâre dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

Üsküplü ve neferleri, İngiliz öncü birliğini yok etmek ve ellerindeki önemli bilgileri ele geçirmek için saldırıya geçmiştir. Bu saldırı beklediklerinden daha kanlı olacaktır. Ancak ne olursa olsun o çantayı ele geçirip birliği yok etmeyi göze alan Üsküplü, neferlerinden birinin şehadetiyle sarsılır… Şehadet hangi nefere nasip olacaktır?

“Cox köşeye sıkışır”

Victoria’nın dönüp gelmesiyle şoke olan Cox, Victoria’yı saatli bir bomba olarak görmektedir. Şayet Neccar ile karşılaşırsa her şeyi mahvedeceğini bilmektedir. Cox’un Victoria için kalıcı bir çözüm bulması gerekecektir. Peki bu çözüm ne olacaktır?

“Şefik büyük bir hatanın eşiğindedir”

Cox, bir yandan Victoria için kalıcı bir çözüm ararken bir yandan da ona büyük zararlar veren Üsküplü’nün peşine düşer. Onun için hazırladığı plan, Şefik’in ellerinde bir felakete dönüşebilir. Şefik, Cox’un ağına düşecek midir?

Haberin Devamı

MEHMETÇİK KUTULAMARE SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Mehmetçik Kûtulamâre'nin geçen hafta yayınlanan 13. bölümünde, Cox, Şerif Neccar’ın sadakatini kaybetmemek için Victoria ile evlenmesini sağlayacağı sözünü vermiştir. Ancak Victoria’nın bu evliliğe sıcak bakmayacağına emindir. Ve bir oyun oynar. Victoria’yı ihbar ederek Üsküplü’nün ellerine teslim edince Şerif Neccar çıldırır. Türklere olan düşmanlığı ve Cox’a olan sadakati katlanmıştır. Ancak Üsküplü Ali, bu ihbarın altında bir oyun olduğunu anlamıştır. Üsküplü şüphesini paylaşınca şoke olan Victoria, Cox’un kendisini ihbar ettiğine inanacak mıdır?

Haberin Devamı

Kendisine verilen emri sorgulayan ve Şuaybe mevkii yerine Ahvaz yakınlarına kadar giderek, İngiliz devriyesini yok eden Üsküplü, Yüzbaşı Şefik’e açıklama yapmak zorundadır. Amacı düşman birliklerini parça parça yok etmek olan Üsküplü’nün planı istediği gibi gidecek midir? Yüzbaşı Şefik’in emirlerine uymayan Üsküplü’yü nasıl bir sonuç bekliyor? Bu hamlesinin İngiliz karargahına yansımaları neler olacak? Harekat planı için bilgi toplayan düşman istihkam birliği amacına ulaşabilecek mi? Victoria ile ilgili Cox’u bekleyen büyük sürpriz ne?

BAKMADAN GEÇME!