Masumlar Apartmanı son bölüm izle - Masumlar Apartmanı yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Masumlar Apartmanı son bölüm izle - Masumlar Apartmanı yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 21, 2020 04:14

Salı akşamları ekrana gelen Masumlar Apartmanı dizisinin 6. bölümü izleyicilerle buluştu. Dizinin yayınlanan son bölümünde Han'ın karanlık tarafı bir kez daha meydana çıkarken final sahnesine İnci'nin evde gördükleri damga vurdu. Masumlar Apartmanı'ndaki son gelişmeler ardından gözler yeni bölüm fragmanına çevrildi. Peki, Masumlar Apartmanı yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte Masumlar Apartmanı son bölüm izleme linki ve fragman bilgisi...

Haberin Devamı

Masumlar Apartmanı dizisi 6. son bölüm tek parça yayınlandı. Gülseren Budayıcıoğlu’nun ‘Madalyonun İçi’ romanından esinlenerek senaryolaştıran Masumlar Apartmanı dizisinin 20 Ekim akşamı yayınlanan son bölümünde, Haluk'un elindeki kozu Han'a karşı kullanması çarpıcı gelişmelerden oldu. İşte, Masumlar Apartmanı son bölüm özeti ve yeni bölüm fragmanıyla ilgili ayrıntılar.

MASUMLAR APARTMANI YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman yayınlandığı zaman haberlerimizde yer vereceğiz.

MASUMLAR APARTMANI 6. SON BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

MASUMLAR APARTMANI SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Hikmet’in İnci ve Han’ın evlendiğini açıklaması Masumlar Apartmanı’nda deprem etkisi yaratır. Safiye’nin İnci’yle ilgili kurduğu kabuslar gerçek olur. Haluk elindeki evlilik kozunu Han’a karşı kullanarak içinde bulunduğu borç batağından kendini kurtarmaya çalışır. İnci Han’ın karanlık taraflarını gördükçe sevdiği adamın kim olduğunu sorgulamaya başlar.

Aynı okula gitmeye başlayan Neriman ve Ege arkadaşlığı tüm olumsuz şartlara rağmen ilerler. Han Uygar ve İnci’nin aynı radyoda çalışmalarını kabul etmiş gibi gözükse de asıl amacı farklıdır. Safiye içine düşen kurttan kurtulmak için Han’ın evliliğinin gerçekliğini araştırmaya karar verir. Safiye’nin yaptığı plan Gülben’in zor anlar yaşamasına sebep olur. Güvenli alanım dediği evinde onu kötü bir sürpriz beklemektedir.

Haberin Devamı

MASUMLAR APARTMANI KONUSU

Korumacı dedesi ve erkek kardeşiyle birlikte yaşayan İnci’nin hayatı (Farah Zeynep Abdullah), yaptığı bir kazayla değişecektir. İnci’nin karışacağı kazada onu Han (Birkan Sokullu) ve büyük sırlarla dolu ailesi beklemektedir. Han’ın yaşamı takıntılarla dolu olan ablaları Safiye (Ezgi Mola) ve Gülben’in (Merve Dizdar) en büyük korkusu ise kardeşlerini kaybetmektir. “Aşk”, İnci ve Han’ın her şeye rağmen birbirlerinden kopmasına engel olacak mıdır?

Aşk, travmaları yenebilecek mi?

Korumacı dedesi ve erkek kardeşiyle birlikte yaşayan İnci’nin hayatı, yaptığı bir kazayla değişecektir. İnci’nin karışacağı kazada onu Han ve büyük sırlarla dolu ailesi beklemektedir. Han’ın yaşamı takıntılarla dolu olan ablaları Safiye (Ezgi Mola) ve Gülben’in (Merve Dizdar) en büyük korkusu ise kardeşlerini kaybetmektir. Aşk, İnci ve Han’ın her şeye rağmen birbirlerinden kopmasına engel olacak mı? Derenoğlu ailesine karşı verilecek bu savaşı, aşk kazanacak mı?

BAKMADAN GEÇME!