Masum dizisi BluTv’den nasıl izlenir? İşte, Masum 1. bölümünden ilk görüntüler

Güncelleme Tarihi:

Masum dizisi BluTv’den nasıl izlenir İşte, Masum 1. bölümünden ilk görüntüler
Oluşturulma Tarihi: Şubat 01, 2017 11:48

Tanıtımlarıyla günler öncesinden büyük bir merak uyandıran Masum dizisi BluTV üzerinden yayınlanmaya başladı. İlk profesyonel internet dizisi olma özelliğini taşıyan Masum’un oyuncu kadrosunda ekranların sevilen isimleri yer alıyor. Sıra dışı bir konuyu işleyen dizi bir Türk ailesinin başına gelen ürkütücü olayları anlatıyor. Peki, Masum BluTv’den nasıl izlenir? BluTv’ye üyelik nasıl yapılıyor?

Haberin Devamı

Türkiye'nin ilk yerli online dizisi Masum başladı ve başlar başlamaz dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Sıradan görünen bir Türk ailesinin yaşadığı sıra dışı olayları anlatan Masum, Blu TV platformu üzerinden yayınlanıyor. Peki, 8 bölüm sürecek olan Masum BluTv üzerinden nasıl izlenir? Oyuncu kadrosunda hangi isimler var? İşte, detaylar!

Diziseverlere farklı bir deneyim yaşatmak için yola çıkan Masum dizisi, binlerce dizi ve filmin reklamsız, istenildiği zaman, internetin olduğu her yerden ve her ekrandan izlenmesini sağlayan BluTV ‘nin kendi sitesi üzerinden yayınlanıyor. Her bölümü 60 dakika sürecek olan dizi üyelik sistemiyle takip edilebiliyor. Ad, soyad, e-mail ve şifre bilgileri ile üyelik oluşturulurken, e-posta adresine gönderilen doğrulama kodu onaylandıktan sonra üyelik aktif hale geliyor. İlk 7 gün boyunca ücretsiz olan Blu TV ardından aylık 9.90 TL olarak ücretlendiriliyor. Üyelik işlemlerinin tamamlanmasının ardından belirlenen kullanıcı adı ve şifre ile giriş yapılarak Masum veya istenilen diğer diziler izlenebiliyor.

Haberin Devamı

MASUM DİZİSİNİN KONUSU

Sıra dışı bir hikâyeyi konu alan Masum, kendi halinde bir Türk ailesinin çevresinde gelişen ürkütücü olayları anlatıyor. Emekli Komiser Cevdet ve karısı, ömürlerinin son yıllarını şehirden uzaktaki küçük çiftlik evlerinde huzur içinde geçirmektedirler. Ta ki küçük oğulları bir gece yarısı korkunç bir haberle eve gelene kadar… Masum dizisinin kadrosu; Haluk Bilginer (Cevdet), Nur Sürer (Nermin), Ali Atay (Yusuf), Okan Yalabık (Tarık), Serkan Keskin (Taner), Tülin Özen (Emel), Bartu Küçükçağlayan (Selim),Mehmet Özgür (Selahattin)

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!