MasterChef'te yedek kadroya kimler girdi? İşte 14 Ağustos akşamı yaşananlar ve Masterchef yedekler hakkında bilgiler

Güncelleme Tarihi:

MasterChefte yedek kadroya kimler girdi İşte 14 Ağustos akşamı yaşananlar ve Masterchef yedekler hakkında bilgiler
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 15, 2022 07:02

MasterChef'te kazanan isim dün gece belli oldu. 2022 sezonuna başlayan MasterChef Türkiye'nin 14 Ağustos tarihli bölümünde heyecan devam etti. Danilo, Mehmet ve Somer Şef'in verdikleri menüleri rakiplerinden daha başarılı yapan bir yarışmacılar yedeklerde yer aldılar. Peki, MasterChef'te yedeklere kim girdi?

Haberin Devamı

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye'nin son bölümünde, yedek kadroya katılma hayali kuran yarışmacılar şeflerin karşısında bir kez daha hünerlerini gösterdi. İşte, MasterChef Türkiye'nin son bölümünde yaşananlar...

MasterChef Türkiye'nin son bölümüde, ikinci grup için yedekler yarışı geride kaldı. Jüri üyeleri, adaylardan en iyi enginar yemeğini yapmalarını istedi.

Başarılı olan ilk 3 isim MasterChef 2022 yedeklerine girdi. Yedeklere ikinci gruptan giren isimler; Erkan, Ege ve Vural oldu.

İki aşamalı yedekler bölümünin ikinci turunda da en iyi tabakları çıkaran iki isim 5 kişilik yedekler kadrosunda yer alıyor. İkinci aşamada yarışmacı adaylarına koruk ile yaratıcı lezzetler yapmaları istendi.

Değerlendirmeler ardından Ayşegül en başarılı tabağı çıkararak yedekler kadrosuna dahil oldu. İkinci ve son yedek yarışmacı ise Şule olarak ilan edildi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!