MasterChef'te üst tura kimler çıktı? 27 Temmuz 2022 MasterChef Türkiye'de düğün çorbası, künefe ve ratatuy yemeklerini kazanan isimler

Güncelleme Tarihi:

MasterChefte üst tura kimler çıktı 27 Temmuz 2022 MasterChef Türkiyede düğün çorbası, künefe ve ratatuy yemeklerini kazanan isimler
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 28, 2022 07:09

MasterChef'te kazanan isimler, dün gece belli oldu. 2022 sezonuna hız kesmeden devam eden fenomen yarışma programı MasterChef Türkiye'nin 27 Temmuz tarihli son bölümünde, 2. tur eleme heyecanı ekranlara geldi. Üçlü düelloda programın jurileri Danilo, Mehmet ve Somer Şef'in verdikleri menüleri en kısa sürede yapmaya çalışan yarışmacı adaylarından başarılı olanlar bir üst tura yükseldi. Gecenin yemekleri ise alluci, düğün çorbası, künefe ve ratatuy oldu. Peki, 27 Temmuz MasterChef'te üst tura kimler çıktı? İşte, en iyi düğün çorbası, künefe ve ratatuy yemeklerini yapan isimler.

Haberin Devamı

Masterchef Türkiye'de ana kadroyu seçmek için gerçekleşen üçlü düellolar, 27 Temmuz Çarşamba akşamı da devam etti. TV8 ekranlarında sevenlerinin karşısına çıkan MasterChef'te ikinci turda yarışmacı adayları üçerli gruplar halinde mücadele verdi. Şefler elemelerde yarışmacılardan alluci, düğün çorbası, künefe ve ratatuy yemeklerini yapmalarını istedi. Yarışın sonunda şeflerden geçer not alan isimler üçüncü tura katılmaya hak kazandı.

MASTERCHEF TÜRKİYE'DE KİMLER KAZANDI?

Şeflerin karşısında hünerlerini gösteren yarışmacı adayları üçerli gruplar halinde turlara çıktı.

Çarşamba akşamı ilk turda Şirin, Serkan ve Rukiye üçlüsü alluci yapmak için karşı karşıya geldi. Şeflerin yaptığı değerlendirme sonrası gecenin kazananı Rukiye oldu.

MasterChefte üst tura kimler çıktı 27 Temmuz 2022 MasterChef Türkiyede düğün çorbası, künefe ve ratatuy yemeklerini kazanan isimler

Haberin Devamı

2. elemelerin bir sonraki aşamasında ise şefler Tarık, Tolga ve Oğuzhan'dan künefe yapmalarını istedi. 30 dakikalık süre sonunda şeflerin kararı ile bu turun kazananı da Tolga oldu.

Gecenin bir diğer yemeği olan ratatuy için bu kez üçlü düelloda Cansu, Pınar ve Büşra eşleşti. Üçlü düellonun galibi olarak üst tura çıkan isim Büşra oldu.

Nefes kesen bölümün son etabında ise bu kez düğün çorbası vardı. Bu menüyü yapmak için şefler yarışmacılara 40 dakika süre verdi. Burak, Onurhan ve Alper'in mücadele verdiği düello sonunda şefler kararını açıkladı. Gecenin son yemeğini de Burak kazandı. Yarışmacılar böylece üst tura çıkmaya hak kazandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!