MasterChef'te kimler kazandı? MasterChef Türkiye 29 Temmuz elenen isimler ve üçlü düelloda üst tura çıkanlar

Güncelleme Tarihi:

MasterChefte kimler kazandı MasterChef Türkiye 29 Temmuz elenen isimler ve üçlü düelloda üst tura çıkanlar
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 30, 2020 04:08

MasterChef'te kimler elendi? MasterChef'in 29 Temmuz akşamı ekranlara gelen 13. bölümünde yarışmacılar bir üst tura çıkmak için karşı karşıya geldi. Somer, Mehmet ve Danilo Şef'in istedikleri menüyü verilen sürede en başarılı şekilde hazırlayan yarışmacılardan bazıları üst tura çıkarken, en başarısız tabağı yapanlar MasterChef'ten elenerek hayallerine veda etti. İşte, MasterChef Türkiye 13. bölümde final turuna çıkan yarışmacılar ve MasterChef'in ekranlara gelen 14. yeni bölüm fragmanından görüntüler.

Haberin Devamı

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef'te üçlü düello heyecanı çarşamba akşamı da devam etti. Gecenin menüsünde risotto, ballı susamlı çıtır tavuk, spagetti bolonez (Bolognese), churros tatlısını yapmak için mutfakta dakikalarla yarışan 4 isim yarın akşam yapılacak olan MasterChef final turuna çıktı. İşte, MasterChef Türkiye kazanan yarışmacılar..

MASTERCHEF'TE KİMLER KAZANDI KİMLER ELENDİ?

Final turu öncesinde MasterChef ilk turunda, Ebru, Eylem ve Emre Churros tatlısını yapmak için karşı karşıya geldi. Kendilerine verilen sürede en iyi tatlıyı yapan isim Ebru olurken, Emre ve Eylem elendi. 

Bir sonraki turda ise Ayla Sönmez, Zeynep Yılmazok ve Çağla Levent spagetti bolonez (Bolognese) yapmak için mutfağa girdi. Bu turun kazananı Çağla oldu, Ayla ve Zeynep ise MasterChef'e veda etti.

Haberin Devamı

Üçüncü turda bu kez yarışmacılar Alican, Eray ve Asiye risotto yapmak için mücadele verdi. Verilen süre içinde en iyi risottoyu yaparak tur atlayan isim Eray oldu. Asiye ve Alican ise önlüğü bırakarak yarışmadan ayrıldı.

Gecenin son turunda ise düello menüsünde şefler yarışmacılardan ballı susamlı çıtır tavuk yapmasını istedi. Uğur Yılmaz Deniz, İbrahim Şenel ve Tanju Sarıdikmen'in mücadele verdiği turda, Uğur kazandı, İbrahim ve Tanju ise elendi.

MASTERCHEF'TE FİNAL TURU BAŞLIYOR

MasterChef'in 14. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. 30 Temmuz akşamı izleyici karşısına çıkacak olan MasterChef'in yeni bölüm fragmanında final turu dikkat çekti. İşte, o görüntüler;

 

BAKMADAN GEÇME!