MasterChef Türkiye eleme adayı belli oldu! 31 Ekim Masterchef eleme potası ve yeni bölüm fragmanı

Güncelleme Tarihi:

MasterChef Türkiye eleme adayı belli oldu 31 Ekim Masterchef eleme potası ve yeni bölüm fragmanı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 01, 2020 09:14

MasterChef Türkiye eleme adayı olarak belirlenen isimler arasından bir kişi, 1 Kasım Pazar akşamı hayallerine veda edecek. Önceki akşam dokunulmazlık oyununu kaybeden mavi takım, bireysel dokunulmazlık oyunu ile kendilerini koruma altına almaya çaba gösterdi. Bireysel dokunulmazlık oyunu sonrasında kendisini kurtaran bir kişi, başka bir arkadaşının adını potaya yazdı. Peki, MasterChef Türkiye potaya giren eleme adayı kim oldu? İşte, 31 Ekim MasterChef Türkiye eleme potası ve yeni bölüm fragmanı

Haberin Devamı

MasterChef Türkiye'de 11. haftanın son dokunulmazlık oyununu kazanan takım belli oldu. Son dokunulmazlık oyununda 2. düello yapıldı. Pizza yapan yarışmacılardan kazananlar şefler tarafından açıklandı. Gecenin sonunda da son eleme adayları belli oldu. Peki, MasterChef'te eleme adayları kimler oldu?

MASTERCHEF ELEME POTASI İÇİN BÜYÜK MÜCADELE

Ünlü şeflerin sunumundaki MasterChef Türkiye'de 11. haftanın 3. ve son dokunulmazlık oyununda yarışmacılardan pizza istendi. Kırmızı takımdan Serhat ve Emir ile Mavi takımdan Eray ve Uğur düelloya çıktı. Bu nefes kesen mücadelelerin ardından kazanalar belli oldu. İşte, MasterChef'te bu akşam yaşananlar...

MasterChef Türkiye'de 11. haftanın son dokunulmazlık oyunu oynandı. MasterChef 89. bölümde üçüncü dokunulmazlık oyunu "Pizza düellosu" şeklinde tamamlandı. Altı çeşit pizza için eşleşen yarışmacılar, en iyi pizzayı yapmak için mutfakta tüm hünerlerini sergiledi.

Haberin Devamı

Turca tipi pizza - Sebzeli pizza - Dört peynirli pizza - Margarita pizza - Acılı pizza - Deniz mahsüllü pizza ile yarışan yarışmacıların mücadelesi sonucu, yaptığı pizza şefler tarafından daha başarılı bulununca Kırmızı takım, dokunulmazlık oyununu kazanan takım oldu.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

11. haftanın son dokunulmazlık oyununu kırmızı takım kazanınca, mavi takım bireysel dokunulmazlık oyunu oynamak zorunda kaldı. Oyunu kazanan Ayyüce eleme adaylarından birini belirledi.

ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

Mavi takımda bireysel dokunulmazlığı kazanan Ayyüce eleme potasına Uğur'u yolladı. Yapılan oylama sonucu ise en fazla oyu alan isim olarak Eray pota gönderildi. Daha önce potaya giren isimler ise Serhat, Tanya, Furkan ve Barbaros olmuştu. 

YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINDA

MasterChef yeni bölüm fragmanında eleme gecesinin heyecanı ekranlara yansıdı. Eray'ın çaresizliğinin ekranlara geldiği görüntülerde, kimin eleneceği merak konusu oldu. 

 

BAKMADAN GEÇME!