MasterChef'te bu hafta kaptanlık oyununu kim kazandı? İşte 14 Ekim MasterChef'in son bölümünde yaşananlar

Güncelleme Tarihi:

MasterChefte bu hafta kaptanlık oyununu kim kazandı İşte 14 Ekim MasterChefin son bölümünde yaşananlar
Oluşturulma Tarihi: Ekim 14, 2019 23:45

MasterChef Türkiye'nin pazartesi akşamı yayınlanan 29. bölümünde kaptanlık oyunu heyecanı yaşandı. Haftanın elemesi öncesi oynanan kaptanlık oyununda, yarışmacılar şeflerden gelen talimat doğrultusunda kısa süre içesinde en iyi yemeği yapmak için mücadele etti. Oyununu kazanan isim bir hafta boyunca kendi seçeceği takıma kaptanlık yapma hakkı elde etti. Peki, MasterChef'te kaptanlık oyununu kim kazandı?

Haberin Devamı

Danilo, Somet ve Mehmet Şef'in jüri koltuğunda oturduğu MasterChef Türkiye 14 Ekim Pazartesi akşamı yeni bölümüyle ekranlara geldi. MasterChef'in yeni bölümünde yaşanan kaptanlık yarışının yanısıra, yeni bir isim de heyecana dahil oldu. İşte, yarışmacıların istediği yemekleri yaptığı MasterChef'in son bölümünde yaşananlar...

KAPTANLIK YARIŞINI KİM KAZANDI?

MasterChef'in son bölümünde, yarışmacılar kaptanlık yarışında karşı karşıya geldi. Şeflerin yaptığı tadımın ardından, MasterChef'te bu hafta kaptanlık ödülünü Suna almaya hak kazandı. Suna mavi takımın kaptanı olurken, kırmızı takımın kaptanı da Ekin oldu.

MASTERCHEF'E YENİ YARIŞMACI

MasterChef Kıvanç Ermiş, yarışmaya sonradan katılarak tüm dikkatleri üzerine çekti. Gastronomi bölümü öğrencisi olan Kıvanç Ermiş, 24 yaşında ve 5 yıldır da özel şeflik yapıyor. Kıvanç Ermiş, MasterChef seçmelerinin 1. turunda kendisine verilen 5 dakikalık sunum süresince jüri üyelerinden geçer not almıştı.

BAKMADAN GEÇME!