MasterChef'te dün kim kazandı, kimler ana kadroya girdi? MasterChef 2021 yarışmacıları belli oluyor

Güncelleme Tarihi:

MasterChefte dün kim kazandı, kimler ana kadroya girdi MasterChef 2021 yarışmacıları belli oluyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 10, 2021 06:55

MasterChef 2021 yarışmacıları belli oluyor. MasterChef Türkiye 2021'de ana kadro seçimleri sürerken 9 Ağustos bölümünde, ana kadroya dahil olacak olan 7. isim de netleşti. Şeflerin karşısında zorlu tabaklarla hünerlerini sergileyen yarışmacılar oldukça zorlu anla yaşadı. Peki, MasterChef'te dün kim kazandı, kimler ana kadroya girdi?

Haberin Devamı

MasterChef Türkiye 2021'de ana kadroda 7. önlüğün sahibi belirlendi. İlk turda başarılı tabaklar yaparak final turuna kalan isimlerin önlüğü kazanmak için yaptığı yemek, dünyaca ünlü 3 şefin beğenisine sunuldu. İşte, 9 Ağustos'ta MasterChef'te yaşananlar...

MasterChef'te  ana kadroya giren 7. yarışmacı 9 Ağustos tarihli bölümde netleşti. Final turu ikinci grubundan kadroya giren ilk isim Şükrü Özsarı olmuştu. Bu grupta kalan 14 yarışmacı, 9 Ağustos Pazartesi MasterChef 33. bölümde yine kıyasıya mücadele etti.

FİNAL ETABINA KİMLER KALDI?

9 Ağustos Pazartesi günü MasterChef'te on dört yarışmacı, önlüğü kazanmak için mutfakta hünerlerini sergiledi.

Şefler, yarışmacılardan ilk bölümde deniz mahsüllü niyokki yapmalarını istedi. Şeflerin tadımı sonrası final etabına kalan isimler; Lara, Zerda, Hasan, Araz, Merve, Hamza olarak ilan edildi.

Haberin Devamı

ANA KADROYA KİM GİRDİ?

Yaratıcılık oyununda yarışmacılara yenidünya verildi. Bu meyve ile yapılacak yaratıcı yemek için 40 dakika süre tanındı.

Tadımın sonrası kazanan isim Hamza oldu. Böylelikle Hamza, MasterChef'te bu akşam ana kadroya girmeye hak kazanan 7. kişi oldu.

 

BAKMADAN GEÇME!