MasterChef Yağız kimdir, kaç yaşında, nereli? Yağız Özçelik MasterClass yarışmasına damga vurdu!

Güncelleme Tarihi:

MasterChef Yağız kimdir, kaç yaşında, nereli Yağız Özçelik MasterClass yarışmasına damga vurdu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 03, 2022 01:51

MasterChef Yağız Özçelik'in hayatı, yarışmanın son bölümünde gündeme geldi. MasterClass heyecanının yaşandığı MasterChef'te gecenin birincisi Yağız oldu. İlk hafta kaptanlığı kazanarak dikkatleri üzerine toplayan iddialı yarışmacı lisede eğitimini Turizm alanında tamamladıktan sonra aşçılık üzerine deneyim kazanmış. İlk turda şeflerden üç evet almayı başaran MasterChef yarışmacısı Yağız Özçelik, yarışmaya Düzce’den katılıyor. Peki, MasterChef Yağız kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte, Yağız Özçelik'in hayatı ve biyografisi.

Haberin Devamı

MasterChef Yağız kimdir, sorusu izleyenler tarafından merak konusu oldu. 2022 sezonunda ana kadroda yer alan ve performansı ile adından söz ettiren MasterChef Yağız son olarak MasterClass ödülünün sahibi oldu. 22 yaşındaki yarışmacı ilk turda bebek sebze yatağında levrek yapmıştı.

MASTERCHEF YAĞIZ ÖZÇELİK KİMDİR?

MasterChef 2022'nin ana kadro yarışmacısı olan 22 yaşındaki Yağız Özçelik yarışmaya Düzce’den katılıyor.

Aşçı olan Özçelik lisede eğitimini Turizm alanında tamamlamış. İlk turda şeflerden üç evet alan Yağız Özçelik bebek sebze yatağında levrek yapmıştı.

Yağız son bölümde İtalya tatiline sevgilisi ile gideceğini söyleyerek, ''Çok mutluyum, Meryem'i çok özledim. Onun için buradayım. Bizim için buradayım. Düzce'de olan Meryem şu an İstanbul'da." ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!