MasterChef yeni sezon jüri üyeleri kimler?

Güncelleme Tarihi:

MasterChef yeni sezon jüri üyeleri kimler
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 19, 2019 19:58

İlgiyle izlenen yemek yarışması MasterChef Türkiye yeni sezonu ile ekranlara geri dönüş yaptı. Yarışmanın birbirinden farklı ve yetenekli jüri üyeleri, ilk bölümü ile dikkatleri üzerine çekerek MasterChef Türkiye hayranları tarafından konuşulmaya başlandı. Geçen sezon jüri koltuğunda oturan Hazer Amani'nin yerine bu sezon Türkiye'nin yakından tanıdığı bir isim dahil oldu. Peki, MasterChef yeni sezon jüri üyeleri kimler? İşte, o konu hakkında bilgiler.

Haberin Devamı

TV8 ekranlarında yayınlanan yemek yarışması MasterChef Türkiye yeni sezonu ile izleyicilere merhaba dedi. Programın ilk bölümünde, yeni sezonda birbirinden farklı ve yetenekli jüri üyeleri izleyenlerin dikkatini çekmeyi başardı. Jüri karşısında yemeklerini beğeniye sunan yarışmacılar bu sezon da zorlu anlar yaşayacaklar. Peki, MasterChef Türkiye jüri üyeleri kimler? 

Geçtiğimiz sezon programın jüri üyesi Hazer Amani, bu sezon yarışmada yer almayarak yerini Danilo Zanna’ya devretti. Biri birinden ünlü yemek şefleri, bu sezonda da ekran karşısında bilgi birikimlerini aktararak yarışmacılara deneyimlerini aktaracak. MasterChef Türkiye hayranları, yarışmanın jüri üyeleri hakkında bilgi edinmek için internette araştırmalarına başladı.  İşte, MasterChef Türkiye'nin jüri koltuğunda oturan Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna hakkında merak edilenler.

Haberin Devamı

MasterChef Türkiye yeni sezon jüri üyeleri

MEHMET YALÇINKAYA: Bolulu Yalçınkaya dünyanın farklı yerlerinde Gastronomi ve Mutfak Koordinatörlüğü yaptı. 2004’te İstanbul Yemek Akademisinde insan anatomisi ve sindirim sistemi üzerine eğitim aldı. 2005’te Amerika' nın ünlü gurme dergisi “CULINARY” de Trend Chef olarak biyografisi ve spesiyalleri yayımlandı.

DANILO ZANNA: İtalya doğumlu Zanna, aile restoranlarında çalışarak şeflik kariyerine başladı. İtalyda’da Gastronomi okudu. Türkiye’ye yerleşip kendi restoranını açtı. Çeşitli TV programlarında şeflik yapmaya başladı.

SOMER SİVRİOĞLU: İstanbullu Sivrioğlu, 1995 yılında akademik kariyer için Avustralya’ya gitti.Master yaparken şeflik kariyeri başladı. Restoran zincirlerinde yöneticilik yaptı. Sydney’de menüsünde pek çok Türk lezzeti bulunan ve marka haline gelen bir Türk restoranı açtı.

BAKMADAN GEÇME!