MasterChef Tunahan kimdir kaç yaşında nereli? MasterChef 2021'den Tunahan Ak ile ilgili bilgiler

Güncelleme Tarihi:

MasterChef Tunahan kimdir kaç yaşında nereli MasterChef 2021den Tunahan Ak ile ilgili bilgiler
Oluşturulma Tarihi: Eylül 20, 2021 07:53

MasterChef 2021'de dün akşam elenen isim Tunahan oldu. Kırmızı takım yarışmacısı olan Tunahan, Ateş ve Mustafa ile son tura kalmıştı. MasterChef Tunahan, esprili tavrı ile bu sezonun dikkat çeken yarışmacıları arasında bulunuyordu. Çikolata imalathanesinde çalışan Tunahan Ak, dokunulmazlık oyunlarında yaptığı yemeklerle de dikkatleri çekmişti. Peki, MasterChef Tunahan kimdir kaç yaşında nereli? İşte 20 yaşındaki Tunahan Ak hakkında bilgiler

Haberin Devamı

MasterChef Tunahan'ın hayatı ve biyografisi yarışmanın hayranları tarafından merak konusu oldu. 20 yaşında ve aslen Bulgaristan göçmeni olan MasterChef Tunahan 19 Eylül Pazar günü yarışmaya elenerek veda etti. Aşçılık lisesi mezunu olan Tunahan Ak, MasterChef Türkiye’ye katılmanın iyi bir fırsat olduğunu dile getirmişti.

MASTERCHEF TUNAHAN KİMDİR?

Masterchef yarışmacısı Tunahan Ak, aslen Bursalı ve 20 yaşında. Aşçılık lisesi mezunu olan Tunahan Ak, Bolu’da 4 sene yatılı okumuş. 1,5 senedir Kadıköy’de çikolata imalathanesinde çalıştığını belirtti. 14 yaşına kadar İzmit’te ailesiyle beraber yaşayan yarışmacı Bolu’da 4 sene yatılı okuduktan sonra İstanbul'a geldi.

Müjdat gezen sanat merkezinde tiyatro eğitimi alıp sonrasında tiyatro da bir oyunculuk atölyesinde eğitim alan MasterChef Tunahan, MasterChef'e katılıp hayatınyönünü değiştirdiğini söylüyor.

Haberin Devamı

Tunahan, ana kadroya girmek için yapılan yarışmada risk alan ve bu kadar kısa sürede yetiştirmenin zor olduğu barbunyalı profiterolü yaparak 2. tura geçmeye hak kazanmıştı.

BAKMADAN GEÇME!