MasterChef Şeyma kimdir, kaç yaşında, nereli? MasterChef ana kadro yarışmacısı Şeyma Müjdeci hakkında bilgiler

Güncelleme Tarihi:

MasterChef Şeyma kimdir, kaç yaşında, nereli MasterChef ana kadro yarışmacısı Şeyma Müjdeci hakkında bilgiler
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 22, 2022 22:36

MasterChef Şeyma ana kadroya girenler arasında yer alıyor. Tamamlanan MasterChef ana kadro yarışmacıları bu kez kaptanlık yarışması için hünerlerini sergilemeye devam ediyor. MasterChef Şeyma da yarışmanın iddialı isimlerinden bir olarak merak ediliyor. Peki, MasterChef Şeyma kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte, MasterChef Şeyma Müjdeci hakkında bilgiler...

Haberin Devamı

MasterChef Şeyma kimdir sorusu ekran başındakilerin odaklandığı konulardan oldu. MasterChef 2022 ana kadrosuna girenler arasında yer alan Şeyma Müjdeci, üç eleme turundan da başarı ile geçerek hayallerine bir adım daha yaklaştı. Şimdi ise MasterChef'te kalmak için mücadelesine devam edecek.

MASTERCHEF ŞEYMA KİMDİR?

Şeyma Müjdeci, 29 yaşında ve yarışmaya Almanya’dan katılıyor. Yemek yapmayı çok sevdiğini söyleyen Şeyma, eşinin isteği doğrultusuyla yarışmaya başvurduğunu açıklamıştı. Şeyma Müjdeci, ‘Eğitim almadan da yemek yapılabileceğini göstereceğim. Şampiyon olmak istiyorum.’ dedi.

İlk turda Şeyma Müjdeci’nin eşi Hüseyin’de şefler ile konuşmuştu. MasterChef Şeyma’nın eşi Hüseyin Giresunlu, Almanya’da gezi şirketi bulunuyor. Şeyma ve Hüseyin Paris’te tanışmışlar.

BAKMADAN GEÇME!