MasterChef Sergen kimdir, nereli, kaç yaşında? MasterChef Sergen Özen hakkında bilgiler

Güncelleme Tarihi:

MasterChef Sergen kimdir, nereli, kaç yaşında MasterChef Sergen Özen hakkında bilgiler
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 22, 2022 17:42

MasterChef ana kadro belli oldu ve bu akşam ilk kaptanlık oyunu oynanacak. Programın bu akşamki bölümüne geçen sezonun yarışmacıları konuk oluyor. Eski yarışmacı Sergen Özen de konuklar arasında. Peki MasterChef Sergen kimdir, nereli, kaç yaşında? İşte MasterChef Sergen Özen hakkında bilgiler...

Haberin Devamı

MasterChef geçen sezon renkli yarışmacılarından Sergen Özen hakkında bilgiler merak ediliyor. MasterChef 2022 ana kadrosunun belli olmasıyla ilk kaptanlık oyunu oynanacak. Yeni yarışmacıların önlüklerini geçen sezon yarışan isimler giydirecek. Geçtiğimiz sezon dörtlü finale ilk kalan Sergen Özen de konuk yarışmacılardan biri. Enerjik hareketleri ve yaptığı yemeklerle ilgi çeken MasterChef Sergen, yarışmaya Tekirdağ'dan katılmıştı.

MASTERCHEF SERGEN KİMDİR?

MasterChef Sergen, 1996 doğumlu. Tekirdağ'dan yarışmaya dahil olan Sergen Özen, Otelcilik lisesinden mezun ve genç yaşlardan bu yana aşçılık mesleğiyle uğraşıyor.

Köftecilik üzerine dükkanı olan eski yarışmacı, daha önce de yarışmaya katılmış fakat eleme turunda yaşadığı unutkanlık nedeniyle yarışmaya veda etmişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!